Vi elsker at indrette vores hjem hyggeligt og personligt. Desværre kan det fra tid til anden knibe med at finde den rigtige inspiration. For vi vil jo gerne have en stil, som er flot, funktionel og netop personlig. Tænk blot på alle de timer, vi tilbringer i vores hjem. Med tanke på det, skal det selvfølgelig være hyggeligt at opholde sig der og føles som et ’hjem’.

Vi bringer her 3 gode råd til dig, der gerne vil indrette hjemmet mere hyggeligt – i en personlig stil.

Gør det let at flade ud

De fleste elsker at slappe af. Så hvorfor ikke indrette en krog i stuen, hvor der er specifik fokus på at flade ud? Ønsker du et virkeligt personligt touch her, så tænk ikke blot i de traditionelle baner med lænestol og sofa. Overvej i stedet at bringe f.eks. et par lækre sækkestole i spil, hvor der er plads til at lægge og nyde livet. Du kan også investere i en god hængekøje, der er blevet mere og mere populær at anvende indendørs! Se et stort udvalg af hængekøjer her – og husk de fås i mange flotte farver og med forskellige net. Mange af modellerne er derfor virkelig velegnede til flere timers hygge, ligesom oplevelsen af af læse en god bog deri er noget ganske særligt.

Bring farver i spil

Farver er med til at give liv og løfte stemningen. Og farver er samtidig med til at gøre hjemmet meget personligt. Farver fortæller ofte noget om beboernes temperament og er med til at skabe en stemning, der hvor de anvendes. Lyse farver skaber lys, rum og romantik, mens mørkere nuancer er med til at gøre rummet en smule mindre rent visuelt, samtidig med at det skaber en følelse af mystik.

Farver behøves naturligvis ikke kun at være dem på væggen, men kan sagtens være til stede som nipsting, puder, tæpper, plakater, billeder og meget andet, der findes rundt omkring i lokalet.

Gør det levende

Det er en god idé at bringe blomster ind i rummet, da det skaber liv og samtidig gør det hele mere hyggeligt. Det organiske planteliv kan se ud på mange måder og også sagtens være en del af farvespillet.

Blomsterne kan stå i spændende vaser eller bestå af slyngplanter, der hænger smukt. Mulighederne er mange!