Der er ikke noget, der er mere hyggeligt, end når juletiden oprinder. Det er en tid, der er fyldt med masser af glæde og masser af hygge, og derfor er det også en tid, hvor man har lidt mere hjerterum og lidt mere varme indeni, som man er klar til at dele ud af. Og hvis man vil gøre det meget synligt, kan man lade det komme til udtryk via nogle hjemmelade kalendergaver til dem, som man holder mest af.

Det er dog noget, der kan kræve en masse tid at nå i mål med, og derfor er der behov for tålmodighed, før man påbegynder et sådant projekt. For at være sikker på at du kommer godt fra start, får du dog her 3 forslag til nogle gode kalendergaver, du kan lave til den, som du holder af. Læs mere om det her nedenunder.

Alle kan bruge en pakkekalender og vil blive galde for den gestus, som du viser med en

Uanset om det er en pakkekalender til ham eller en pakkekalender til hende, du gerne vil nå i mål med, så er der nogle ting, der altid vil bringe masser af glæde med sig. Og især når du vælger at lave dem selv og bruge din fantasi og kreativitet, så er det helt sikkert noget, der vil bringe masser af smil frem. Det er nemlig en overraskelse, som kun de færreste ville kunne forudse.

Lav en smuk nøglering i læder og med tryk

Hvis du gerne vil give en lille ting, men som man dog alligevel kan have med sig over det hele, kan det være, at du bør overveje at lave en smart nøglering. En sådan kan med fordel udformes i et materiale som læder, og så kan du lave et tryk på med en sød, sjov eller spændende tekst. Mange vælger også blot at sætte et navn på, således nøgleringen kommer til at virke som en art navneskilt.

Alle har behov for ekstra varme i juletiden – strik derfor nogle skønne sokker

Hvis du er god til at strikke, er der heller ikke noget, der er så dejligt som et par hjemmestrikkede sokker. Overvej derfor om det lige præcis er et par skønne sokker eventuelt i nogle smukke farver, der kan være med til at give de kolde fødder lidt varme i den kolde juletid. Sokkerne bringer masser af hygge med sig, og når man tager sådanne på, er man derfor mere end klar til at gå julen i møde.

Giv en urtehave i kalendergave

Det kan også være, at ham eller hende, som der skal have din kalendergave, har en kærlighed for alt det naturlige, det økologiske og det at plante egne frugter og grøntsager. Og derfor kan det også være, at du skal give en urtehave i kalendergave. En sådan kan du med fordel i en længere periode have gået og passet i nogle små krukker, og dem kan du så give til videre kærlighed.