Nogle gange bliver det bare for kedeligt at kigge rundt i hjemmet på de samme hvide vægge og møbler som står de samme steder som altid. Det kan dog være svært at finde ud af hvad der skal til for at få en følelse af at der sker noget nyt. Måske kan dine møbler kun stå på en bestemt måde i stuen, og så må du finde på andre måder at friske rummet op på, end ved at rykke lidt rundt. Hvis du trænger til at der sker lidt nyt derhjemme, så læs med her, og blive inspireret til hvad du kan gøre. 

Nyt gulv 

Gulve gør utrolig meget for udtrykket i dit hjem, og du kan derfor overveje om der måske skal ske noget nyt med dem. Du kan gøre mange forskellige ting, enten få et helt nyt gulv eller måske give dit gamle trægulv en klat hvid maling. Det giver en super fed effekt og et lyst rum. Du kan også kigge hos Klinke-huset.dk og overveje om ikke du skal have nogle smukke, nye klinker lagt i eksempelvis dit køkken. Mulighederne er mange, og et nyt gulv kan virkelig gøre meget for følelsen af de forskellige rum i dit hjem. 

Farver på væggene

En rigtig nem måde at få det til at føles som om der er sket en stor ændring, er ved at give væggene en klat maling. Er du modig kan du male alle vægge, og måske endda loftet, i et rum i en bestemt farve. Det giver en super fed effekt og kan skabe et helt nyt rum. Er du ikke til de helt store forandringer eller er du måske bare ikke vant til så meget farve, kan du også vælge at male en enkelt væg i en særlig farve. Det kan virkelig gøre meget for et rum, og du vil få en helt ny følelse når du træder ind i det. Køb nogle farveprøver og find frem til den farve du synes passer bedst til din stil og til rummet. 

Nye, gamle møbler

Du behøver ikke altid at skulle ud og købe nye møbler for at friske dit hjem op. Du kan også give de gamle du har stående en tur i stedet. Du kan eksempelvis give borde, skænke, stole og lignende møbler en klat maling og se hvordan de totalt ændrer udtryk. Du kan også lave om på dine møbler ved at lave små nemme løsninger som at tilføje låger, nye greb eller andet. Kun fantasien sætter grænser, og du kan eventuelt finde inspiration på nettet.