3 små-renoveringer der giver lejligheden nyt liv

Ønsker du at sætte lidt liv i din gamle lejlighed, eller er du flyttet ind i en lejlighed, du ikke er hundrede procent tilfreds med, men orker du heller ikke det helt store renoveringsprojekt? Der er faktisk flere ting, man selv kan ordne eller få ordnet, som kan have stor betydning for hele lejlighedens udseende.

Vi kommer her med tre forslag til de mindre renoveringer – som giver store forbedringer!

Giv dit gulv nyt liv med en gulvslibning

Gulvet udgør en stor overflade i hjemmet, hvorfor det giver mening at kigge nedad, når man skal foretage smårenoveringer. Ligegyldigt hvor stærkt et gulv man har, kan det blive slidt i længden, og så hjælper det utroligt på udseendet at slibe det yderste lag ned.

Hvis der er tale om en større nedslidning, hvor gulvet måske ligefrem er blevet ujævnt, kan det være nødvendigt at foretage en gulvhøvling. En gulvhøvling tager et større lag af gulvet, og derefter finpudses det, så det ønskede resultat opnås. Det kan også være en attraktiv metode at benytte, hvis ens gulv har en mørk fernis eller er meget ridset.

Slibning af gulve skal udføres af professionelle, som har det rigtige udstyr til det – men det er langt billigere end at købe et helt nyt gulv.

Pift væggene op med nyt tapet

Ligesom gulvet, udgør væggene også en stor overflade i hjemmet. Det kan derfor give boligen et frisk pust at dekorere væggene med en ny farve eller måske endda et modigt tapet.

Hvis du er i tvivl om, hvor vovet du er, kan du evt. starte med at dekorere en væg med tapet eller en flot farve. For nogle er det den helt perfekte middelvej bare at starte med at male én væg.

Skab smart opbevaringsmulighed med en indbygget vægreol

Hvis du mangler et godt sted at opbevare dine ting og sager, og du samtidig synes, vægreoler er flotte (for det synes vi!), så foreslår vi, at du får monteret en flot vægreol.

Hvis du er i tvivl om, hvad en vægreol er, så er det de reoler, der reserverer en hel væg til dig selv, men som til gengæld giver en god mulighed for smart opbevaring!