Hvad er cannabisfrø?

I 1990 eksploderet dyrkningen af cannabis og det gælder både cannabis i planteform samt som cannabisfrø, grunden de feminiserede cannabisfrø. Når vi taler om feminiserede cannabisfrø, er der tale om genetisk udviklet cannabisfrø. De er udviklet til kun at producere hunplanter, med en præcision på 99,9%. Med den nye teknologi på markedet. Har det været muligt at skabe de populære feminiserede cannabisfrø. De feminiserede cannabisfrø har de bedste forudsætninger for avlerne og her kan skabe høj økonomisk fortjeneste og stigende produktion. De feminiserede cannabisfrø bliver oftest designet ud fra fotoperiodiske planter. Her er der tale om planter der er meget afhængige af mørke og sollys. Fotosyntesen kan påvirkes gennem to måde, alt efter om cannabisplanten er blevet sået udenfor eller indenfor. Med en udendørs cannabisplante opstår den normale fotosyntese med efterfølgende blomstring om sommeren grundet solens varme og lys. Når der er tale om en indendørs cannabisplante kan man ved hjælp varme og lys påvirke fotosyntesen. Og derved kontroller hvornår blomstringen skal ske. De feminiserede cannabisfrø har den højeste kvalitet og mængde af THC i sig. THC er det primære stof og psykotropiske komponent i cannabis, og det er her den ”høje” følelse stammer fra.

 

Kan cannabis hjælpe på knoglesundhed?

I dag kan selv de sundeste og mest atletiske personer ende op med knogleskørhed. Andre kan ikke finde motivation og overskud i hverdagen til at få dyrket motion og få adgang til sund ernæring. I dag ses forskere at undersøge om dette problem kan løses igennem cannabis. For at kunne forstå endocannabinoidsystemets rolle for knoglesundhed, skal vi først forstå hvordan endocannabinoidsystemet fungere. For at gøre det en lille smule teknisk for at forstå hvordan cannabis kan hjælpe på knogleskørhed, skal vi se på det fysiologiske netværk som omfatter signalmolekyler, enzymer, receptorer, som er med til at nedbryde og opbygge endocannabinoider. Lige nu undersøger forskere rundt i hele verden om CB2-agonister kan hjælpe på knoglemodellering.

 

Er det muligt at se forskel på han- og hunfrø?

Hvis du spørg folk som har stor erfaring med canabisfrø, vil de med stor sandsynlig fortælle at de godt kan se forskel på han og hun-cannabisfrø. Mange eksperter på området fortæller at de kan se forskellen hvis der ses en form for bule eller hul i cannabisfrøet. Dog ses feminiserede cannabisfrø at have både buler og huller i sig og det er derfor helt botanisk umuligt at se forskel og sådan burde det også være.

Hvis du ønsker at påvirke hun-cannabisplantens fotosyntese, er det muligt at stresse planten. Dette kan gøres gennem lavt lys over natten, som gør at hun cannabisplanten bliver stresset og derfor kan ende med at have hanblomster ved sig. Ved hjælp af at stresse hun cannabisplanten, er chancen for at høste modne frø større, defor vil det være en god ide og lette lidt på lyset over natten for hun cannabisplanten.

Som sagt er cannabis et område som bliver meget forsket for tiden, da det altså har andre egenskaber end rygning og andre ulovlige funktioner. Er cannabis i virkeligheden vores fremtidige medicin og skal være med til at holde os sunde og raske?