En carport er lækkert at have. Den beskytter bilen mod vind og vejr, og gør at man kan træde ud i tørvejr, når man kommer hjem. Men hvad er vigtigt, når du skal lave en carport? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

Sørg for at måle korrekt op

Inden du begynder at lave en carport, så er det vigtigt, at du måler korrekt op. Hvis du måler forkert, så kan det ende med en carport der er for lille, eller med at der ikke er plads der hvor du ønsker den.

Vælg de korrekte materialer

For at få en flot carport, så er det vigtigt du vælger materialer der passer ind i stilen til dit hus. Sørg derfor for at overveje hvilke materialer du vil bruge, når du laver din carport. Hvis du vil have det stilrent, så kan du bruge alu profiler og træ. Træet skal dog behandles med træmaling, som du kan finde her: https://mehr.dk/vare-kategori/traemaling-udendoers/

Få hjælp

Det er en stor opgave, og det kan være svært at opføre en carport, så få hjælp af venner og familie, så du ikke står med det hele selv. På den måde minimerer du også risikoen for skader eller lign.

Spørg gerne en professionel til råds

Hvis du ikke har lavet et lignende projekt før, så anbefaler vi, at du spørger en professionel til råds. Det behøver ikke koste mere end en time af hans eller hendes tid.

Bestil alle materialer på forhånd

For at undgå frustrationer og unødvendige ventetider undervejs, så anbefales det, at du bestiller alle materialer på forhånd. Det kræver dog også, at du har beregnet hvad du skal bruge fra start. På den måde kan du også lettere lægge et budget, som du kan overholde hele vejen igennem.