Sommeren står for døren og overalt gøres der sommerklar. Vinterjakkerne kommer på loftet, og lettere tøj findes frem. Det er dog ikke bare det lette tøj der tages i brug. Det er som om vi danskere liver mere op om sommeren, og efter mange måneder i sort og gråt tøj, bliver manges garderober pludselig fyldt med farver, mønstre og mere knald på. Dette er også et godt tidspunkt at overveje, om noget lignende skal ske for din iPhone. En glimrende måde at skyde sommeren i gang på, er med farverige og flotte iPhone covers. Her er fem bud på sådanne covers.

 

Farverig minimalisme

 

iPhone covers er en glimrende mulighed for at sætte et personligt twist på din iPhone. Hvad du vil signalere, kan være meget forskelligt, og hvordan din personlige stil passer ind, kan variere meget. Er du typen der ikke vil skille dig for meget ud, men alligevel overvejer et spraglet iPhone cover til sommeren, er der råd at få.

 

Et simpelt ensfarvet iPhone cover, som et Solid Color TPU Case, kan være et godt sted at starte. Coveret giver god beskyttelse, og er med sit simple, minimalistiske design et cover der passer ind i manges daglige stil. Coveret fås dog i 11 forskellige farver, blandt andet cyan og light purple, og kan dermed give din iPhone et lille sommerboost.

 

Simpelt med mønstre

 

Måske du er typen der kan lide det minimalistisk, men gerne vil have lidt mere end blot én solid farve. Her kan det ofte være godt at gå med et pænt og minimalistisk mønster, som hjertemønstret på et Heart Pattern Matte TPU Phone Case. Coveret har en række små, hvide hjerter og fås så igen i en række forskellige farver. Særlig flot og sommerlig er purple-farven. Denne næsten blålige pastel-lilla er frisk og sommerlig uden at være for frembrusende.

 

Glimmer og farver for alle pengene

 

Måske er du i en helt anden boldgade og vil have fuld farve og pang for alle pengene. I dette tilfælde er der en række veje du kan gå, men i sidste ende bliver det ikke meget mere pang end et glitter-cover, som for eksempel Flash Powder Sequins Acrylic + TPU Hybrid Case.

 

Coveret er sprudlende med glitter og en vil skinne utrolig flot i den lækre sommersol. Coveret kommer i tre farver, purple, rose gold og silver. Purple er måske den med mest fart på, men uanset hvilken du vælger, er der glimmer og farver for alle pengene.

 

Vælg noget personligt

 

En lidt alternativ måde at få farver på dit iPhone cover, er ved at vælge et cover med print på, gerne noget der betyder noget for dig. Der er mange forskellige prints at vælge i mellem. Det kan være yndlingsserien, filmen eller som her et Fodbold Cover med et FC Barcelona-logo på – eller hvilken klub du nu synes om. Dette er ofte en god måde at få et cover der både er mere friskt og farverigt en andre covers, og som samtidig er personligt og afspejler hvad du går op i.

 

All in på farver

 

Måske vil du have et iPhone cover der både er friskt og farverigt, og desuden yder ekstra god beskyttelse. Pattern Printing Tempered Glass coveret, er lige præcis sådan et. Coveret er produceret i en blanding af tempereret glas og TPU-materiale for maksimal beskyttelse. Kameraområdet på iPhone 11 modellerne er desuden i metal, hvilket både ser godt ud, og giver ekstra beskyttelse til kameraet. Resten af coveret fås i forskellige, farverige mønstre på sort baggrund. Alt i alt et flot og farverigt iPhone cover, til dig der også vil have ekstra god beskyttelse.