Der findes tre typer af Power Apps. Power BI, Power Apps og Power Automate. 

  • Power Apps – applikationsudvikling
  • Power BI – tung analytics og rapportering
  • Power Automate – arbejdsflow og procesautomation

Disse Power Apps kræver lav-kode til ingen-kode, som er en måde hvorpå man hurtigt kan bygge applikationer til mobil og internettet. Det giver også en vej for ikke-udviklere til at sætte sig ind i app-opbygningsprocessen og skabe en del selv. Det giver også udviklere mulighed for at forestille sig og bygge mere komplekse løsninger effektivt og produktivt. Power Apps kan oprette forbindelse til eksisterende data på SharePoint, Excel, SQL, Common Data Service og mange andre datakilder. Desuden kan du bruge disse datakilder til at organisere de forskellige komponenter i din Power App og skabe intuitive funktioner.

Power Apps udvikling effektiviserer manuelle processer

Den professionelle udvikler kan også have god gavn af at implementere Power Apps i organisationen. Det er let at konfigurere skræddersyede apps direkte fra bunden af. Her sparer man en del tid ved ikke at skulle lave tidskrævende kodning. Det er dermed let at konfigurere en masse low-code applikations elementer som kan samles til en færdig løsning let og enkelt med den brugervenlige platform. 

Power Apps er en del af Microsoft Power platformen

Microsoft Power Apps er en automatiseringsløsning som kan optimere manuelle forretningsmæssige processer i virksomheden. Power Apps er en del af integrationsværktøjet i Microsoft Power platformen: Power BI og Power Automate Flows. Som ikke teknisk bruger af værktøjet er det simpelt at anvende de mange foruddefinerede skabeloner. Det er let at tilpasse skabelonerne og tilføje tekst, video, billeder, forskellige typer af formularer. Her kan man enkelt og hurtigt skabe apps, som er værdiskabende og tilpasset dine og virksomhedens behov. 

Power App løsninger skaber sikkerhed 

Ved skræddersyede app løsninger skaber man en platform som har en høj grad af it-sikkerhed. it-sikkerhed / cyber security er i dag alfa omega for at skabe en sikret platform og undgå uventede gæster, som ingen adgang skal have til den enkelte virksomheds data. Det er en brugervenlig migrering til skyen, hvor du kan anvende apps på mobilen, så du hurtigt og fleksibelt kan tilgå de applikationer som er nødvendige på farten. Det kan være ganske givende, hvis man ofte er til møder ude af huset, hvor man er nødsaget til at tilgå en opgave med det samme, selvom man ikke har adgang til sin computer.