Når du indretter badeværelset er det rart at få sig et overblik over, hvad man skal bruge. Her kan du læse lidt om de overvejelser du skal og bør gøre dig i forhold til produkter på badeværelset. Hos flottebade.dk har vi alt hvad du behøver til indretning af dit bad.

Det skal du bruge!

Nogle ting, er et krav for din installation på badeværelset badeværelse, mange af disse opgaver skal udføres af en fagmand, så sæt dig altid grundigt ind I, hvad du selv må foretage dig, og hvad du skal have en uddannet håndværker til at udføre.

Men kigger vi udelukkende på produkter til badeværelset, så er der ting, som altid er at finde. Vi kan nævne toilet, håndvask med tilhørende armatur, spejl, lamper, samt bruseniche. Er disse ting på plads, så har du et funktionsdygtigt badeværelse.

Badindretning for dig

De allerede nævnte ting, er det vi kan kalde, de nødvendige ting på badeværelset. Men for dig personligt, og dit / jeres badeværelse, er der sandsynligvis andre ting, som er lige så nødvendige, for jer. Der er det en god idé at kigge jeres egne behov, grundigt igennem, når I vælger udstyr til badeværelset.

Hvor stort er jeres behov for opbevaring? Skal håndklæder og jeres kosmetik være på badeværelset?

Skal der være flere personer på badeværelset på én gang?

Er der behov for et badekar?

Disse ting har indflydelse på, ikke mindst, hvordan i indretter badeværelset, men også på, hvor mange skabe i skal have plads til, og om vaskemøblet, skal være så stort, at der kan stå flere personer af gangen, evt. med to håndvaske.

Derudover er der alle de badtilbehørsprodukter, som findes: Toiletpapirholdere, toiletbørster, håndklædekroge, håndklædetørrer, tandbørstekrus, hylder og meget mere.

Armaturer, en verden for sig!

Så er der selvfølgelig armaturerne til håndvask, bruser og badekar.. Dette er en historie helt for sig selv, med et kæmpe udvalg af forskellige størrelser, former, overflader og farver, hvor kun fantasien og jeres personlige smag, sætter grænser. Her er messing og sort, nogle af de farver, som har fundet stor popularitet på badeværelser, i de seneste år.

Andre populære produkter

Af andre produkter som ofte benyttes på badeværelset, kan vi nævne; Bruseafskærmninger i glas, Spejle med forskellige former for lys.

Dusch toiletter, eller bidét toiletter, som de også kaldes, hvor man skylles med vand, efter toiletbesøget, som er både en hygiejnisk og miljøvenlig løsning, hvor man sparet papir. Eller hvad med at indrette jeres eget lille wellness bad, med et badekar, eller et spabad? Kun fantasien sætter grænser.