Når man taler om de mest populære hobbybutikker for danskerne, så er det meget svært at komme udenom cchobby. Her er der tale om den udbyder, som måske ifølge mange tilbyder alt det, man kunne ønske sig. Derfor kan cchobby betragtes som en absolut favorit.

Først og fremmest er det relevant at forklare, hvad cchobby egentlig er for en webshop. Det tager noget tid, da der er tale om en udbyder, som bare har rigtig meget at byde på.

Vil være de bedste på markedet

Hos cchobby er det et erklæret mål, at man skal være de absolut bedste på markedet. Det betyder, at når du stifter bekendtskab med cchobby, møder du passionerede mennesker, som kun accepterer at levere det bedste. Det skyldes, at man har et brændende ønske om at bidrage til danskernes kreativitet.

Der er ingen tvivl om, at chobby, også kendt som Creative Company,  blev startet med det formål at lave noget ganske unikt. Man ville simpelthen være de bedste indenfor sit felt. Samtidig ville man ikke sammenlignes med nogle andre. Den dag i dag må man sige, at det er lykkes for cchobby. Man laver nemlig produkter, som ikke ligner andres. Det er naturligvis i sig selv en imponerende bedrift.

Faktisk har cchobby udviklet sig rigtig meget, siden de startede i 2000. I dag har man flere fysiske butikker, og man har medarbejdere i flere lande. Det er derfor ikke kun i Danmark, at cchobby har sat sit præg.

Går aldrig i stå

Hos Cchobby går man rigtig meget op i, at man ikke skal gå i stå. Man tror nemlig på, at man hele tiden skal udvikle sig, hvis man ikke skal gå tilbage. Det er noget, som også rigtig tydeligt ses på sortimentet. Cchobbys produkter er nemlig både tidsløse og tidssvarende.

Man kan derfor besøge webshoppen og finde produkter, som passer til tiden. Samtidig tænker man, at det jo også kunne have været sjovt for ti eller tyve år siden. Det er en af cchobbys helt store styrker. Der er tale om en hobbyvirkomhed, som forstår deres kunders behov.

Særlig god service hos cchobby

Selvom cchobby leverer meget konkurrencedygtige priser, så er det ikke det, de slår sig på. Det er nemlig ikke deres varemærke, at ting skal være billigt. Hos Cchobby kommer aldrig ting nemlig i første række, og det gælder eksempelvis serviceniveauet.

Når du møder en person fra Creative Company/Cchobby, vil du blive mødt af en behagelig person. Man sætter nemlig en meget stor ære i at behandle kunder, og i øvrigt alle andre mennesker, godt. Det er ikke svært at mærke, at der er tale om en meget kreativ og positivt tænkende virksomhed.

Det kommer til udtryk på rigtig mange måder. Cchobby har vundet priser og andre former for anerkendelse for netop arbejdskulturen. Det smitter i særdeleshed også af på servicen, som er på et meget højt niveau. På den front er det derfor ikke særlig svært at forstå, at danskerne er vilde med cchobby.

Stærkt værdisæt

Der er heller ingen tvivl om, at der her er tale om en virksomhed, som har et meget stærkt værdisæt. Værdier står selvføglelig sjældent alene, men chobby er bare nogle af dem, som følger op på dem. Man har et meget stærkt og tydeligt værdisæt om, hvad man gerne vil opnå, og det kan ses på resultaterne.

Det handler eksempelvis om følgende punkter:

  • Fokus på miljøet. Selvom man hos cchobby gerne vil lave de bedste og fedeste produkter, er det ikke uden omtanke. Man forsøger derfor altid at sikre, at alle led foregår efter en miljøansvarlig drejebog. Det er et meget vigtigt punkt i værdisættet.
  • Mere end det middelmåddige. Man vil hos cchobby ikke stille sig tilfredse. Det betyder, at man altid går efter at være de bedste. Det er et vigtigt drive, som holder hele virksomheden i kog altid.
  • Stærkt arbejdsmiljø. Det er ikke nok, at man fokuserer på kunderne, som er vigtige. Man er også nødt til at fokusere på medarbejderne. Hos Cchobby tror de på, at glæde skaber kreativitet. Derfor har man også brug for glade medarbejdere. Det får man ved at give dem tryghed og varme og generelt en behagelig arbejdsplads.

Fremmer kreativiteten hos danskerne

Mange mener, at cchobby er med til at gøre danskerne mere kreative. Og der er da helt bestemt også rigtig meget om snakken. Tænk på, at man sommetider skal have et lille skub i den rigtige retning for at være kreativ. Cchobby er jo netop gået ind og taget noget ansvar på det punkt. Man har set, at der manglede noget og gjort feltet til sit eget.

Der er heller ikke tale om, at Cchobbys produkter kun er for små børn. Selvfølgelig er mange af produkterne meget egnede til små børn, fordi de kan bruges til legetøj. Det betyder dog ikke, at de ikke også kan passe til rigtig mange voksne. Man har nemlig også brug for kreativitet, selvom man er voksen, og det ved Cchobby.

Fokus på socialt ansvar

Selvom Cchobby er en produktionsvirksomhed med fokus på det kreative, er der også andre vigtige punkter. Det gælder eksempelvis, at Cchobby går rigtig meget op i socialt ansvarlig, det man populært også kalder CSR. Det kommer til udtryk på flere forskellige måder.

Først og fremmest har man et ønske hos cchobby om at produktionen skal foregå på en ordentligt måde. Det betyder, at når produkter eksempelvis produceres i andre lande, holder man hos Cchobby kontrol. Det handler om lønninger til arbejderne, men også hele processen, som mennesker behandles på.

Mange forskellige produkter

Hos Cchobby leverer man først og fremmest et rigtig stort udvalg af kreative produkter. Det vil sige, at man har mange forskellige varianter af legetøj til både børn og voksne. Der er typisk tale om produkter, hvor kreativiteten kan udfolde sig. Det betyder, lidt groft sagt, at man selv skal tænke lidt. Det er netop en af Cchobbys absolut vigtigste principper. Der skal nemlig gives muligheder, men brugerne skal selv bruge og træne deres kreative sanser.

Malerartikler

Der eringen tvivl om, at malerartikler eller tilbehør til det fylder meget i Cchobbys sortiment. Det skyldes, at maling og at tegne er forbundet med rigtig meget kreativt. Det kan nemlig hjælpe både børn og voksne til at udfolde nogle af de tanker, de har. Sommetider kan det, for sjove, være svært at sætte ord på tingene.

Med cchobbys produkter kan man i stedet sætte billeder på dem. For andre virker det bare rigtig godt at tegne og male for at få kreativiteten frem. Det kan handle om, at man har brug for at bruge sine mere barnlige sanser for at få de rigtige tanker frem. Generelt set må det bare siges, at cchobby er virkelig gode til at udvikle disse former for produkter.

Redskaber til kreative projekter

Hos cchobby leverer man dog rigtig mange andre ting end ting til at male og tegne. Man laver også en masse redskaber, som kan lave andre og måske også lidt større projekter. Det kan eksempelvis være sakse, knive og andre redskaber, som kan bruges i forskellige sammenhænge.

Nogle vil måske tænke, at disse redskaber ikke er så specielle. Det kan der også være noget om, men cchobby leverer dem bare på en helt særligt måde. Farverne er specielle, kvaliteten er høj, og man får lyst til at lege. Leg er noget, som også er forbundet med meget seriøse ting, og som alle har brug for.

Tilbehør og pynt

Der findes selvfølgelig også rigtig mange andre ting i produktkataloget. Det gælder eksempelvis følgende ting, som også kan bidrage rigtig meget til kreativitet eller god stemning:

  • Perler og perlesæt. Hvem kender ikke nogle, som er vilde med at sidde og lege med perler? Faktisk kan man med cchobbys produkter lave nogle virkelig smukke og brugbare ting.
  • gavepapir og flotte kort. Selvom det ikke er noget nyt, leverer cchobby det bare på en rigtig lækker måde, som mange er vilde med.
  • Pynt. Det kan sagtens være rigtig vigtigt med den rette oppyntning for at få den rigtige kreative stemning. Derfor tilbyder chobby også en masse produkter, som netop er skabt til dette formål.

Støbning og modeller

Er du vild med modellervoks? Og kender du rigtig mange andre, som også er det? I så fald er cchobby det helt rigtige sted at shoppe. Det er nemlig Danmarks absolut foretrukne leverandør af netop den slags. Modellervoks er på mange måder forbundet med masser af glæde.

Cchobby leverer modellervoks og andre ting til støbning, som er behagelige. Det betydr, at man ikke bliver griset af at bruge det, og man kan hurtigt tage det frem og tilbage. Modellervoks er samtidig et af de stykker legetøj, som fantastiske at lege med børn og voksne imelem. Det er noget, alle kan forstå, og som alle kan være med på. Selvfølgelig er der lidt forskel i kvalitet, men i sidste ende kan alle hygge sig med det.