Som boligejer kan du gøre rigtig mange ting for at forøge værdien af din bolig. Du kan f.eks. udskifte de gamle vinduer, slibe det slidte gulv og / eller modernisere køkkenet og badeværelset. Med de rette tilladelser vil du også kunne forsyne din lejlighed eller dit hus med en skøn altan. Netop altanen kan være en fantastisk investering. Begrundelsen får du i denne artikel.

#1 Du kan få mere for din bolig, når du engang vil sælge den

Rigtig mange ting har indflydelse på en boligs værdi. Der kigges først og fremmest på størrelsen (antal kvadratmeter) og standen. Derudover har det stor betydning, om boligen er med eller uden altan. Hvis lejligheden eller huset byder på en skøn altan, så vil du alt andet lige kunne få mere for boligen, end hvis altanen ikke var der.

Der er selvfølgelig ingen garanti for, at du kan tjene pengene hjem igen, men det er ingen hemmelighed, at en altan er noget af det, der kan få en bolig til at stige allermest i værdi. Hvis du gerne vil have en idé om, hvad en ny altan koster, så se priseksempel her. Måske bliver du positivt overrasket over priserne.

#2 Det er også en investering i hygge og velvære

Du skal ikke nødvendigvis kun investere i en altan, fordi det kan give din bolig et værdiløft. Du skal også gøre det, fordi du tænker, at en altan vil bidrage med en masse hygge og øget velvære.

Bor du i en mindre lejlighed, så kan du sandsynligvis nikke genkendende til, at du ofte savner luft og plads. Det ønskede frirum får du netop med en altan, idet du har rig mulighed for både at nyde solen, den friske luft og lyden af fuglefløjt ude på din altan. Du har desuden rig mulighed for at nyde snacks og vin med dine venner og familie på altanen.

#3 Du kan få luftet dine grønne fingre

Som lejlighedsejer har man sjældent adgang til en have, men det betyder ikke, at man ikke kan få luftet sine grønne fingre. Er du vild med alt, hvad der minder om planter og krydderurter, så kan du glæde dig over, at du sagtens kan plante både planter og krydderurter på din altan. På den måde kan du være delvist selvforsynende, selvom du ikke har en kæmpe køkkenhave eller et drivhus for den sags skyld. Dette kan være et rigtig godt alternativ, indtil du en dag får mulighed for at købe dit eget hus med tilhørende køkkenhave.