Løn, ferie, forfremmelse, opkvalificering … og mange flere områder. En HR medarbejders ansvarsområde har i takt med at den teknologiske udvikling har fået fart på, bevæget sig i  alle retninger. En HR medarbejder skal holde øje, vedligehold og udvikle langt flere områder, end for 20 år siden.

Som følge af,at medarbejder forventer mere og mere fra deres arbejdsplads, skal HR afdelingen nu ikke bare ansætte folk, som i dag sker med hr system, hvor der foretages e rekruttering. Medarbejder skal sikre des rette udviklingsmulihgeder, så de hele tiden er der i virksomheden, hvor de bringer mest værdi. Det kræver at HR medarbejdere udfører 360 graders evaluering. Og det er ikke kun for at sikre, at der er styr på performance og ikke mødt potentiale, men også tilfredsundersøgelser og arbejdsglæde.

Alle de områder, som HR dækker, og kommer til at dække i fremtiden kræver mere end post-its i forskellige farver og forskellige vede tuscher. Det kræver software, der er intuitivt, behageligt at arbejde i, kan tilpasses efter en virksomhedsbehov og antal medarbejdere.

Med udgangpunkt i en dynamisk og voksende ansvarsområde og brugeren, har MindKey udviklet et HR system, der imødekommer nutidents HR afdelingers ansvarsområder. Derudover er de i konstant dialog med deres kunder, for hele tiden videreudvikle softwaren, så det også kan bruge på morgendagens arbejdspladser. Og det er der behov for. Og derfor skal jeres firma have et system der kan varetage Hr opgaver.

Hvis I er interesseret i en gratis demo, så klik ind på mindkey.com og bestil en der.