Der er ingen bedre følelse end at have bygget noget selv. Denne guide hjælper dig med at bygge dit eget træterrasse og hjælper dig samtidig med at vælge de rigtige beslag og skruer til opgaven.

De beslag og skruer du vælger vil have stor indflydelse på resultatet. Først og fremmest er det vigtigt at gennemtænke hele byggeprocessen fra start til slut.

Hvordan vil du have slutresultatet til at blive, og hvordan forbereder du dig bedst på alle de forskellige ‘trin’ du skal tage

igennem. Skal du for eksempel bygge terrassen ned til jorden eller hæves til niveau? Skal der være rækværk? Skal den fores på siderne?

Der findes et hav af gode guides, som kan hjælpe dig i gang med at opbygge egen terrasse ved din bolig. Her er der nemme go to måder hvorledes man skal gribe sådan et projekt an. Det har meget at sige hvilken størrelse man ønsker at bygge sin terrasse på, og hvilke bygningsbeslag som er relevante at tage i brug ved samlinger og andre foranstaltninger. 

CLT til husbyggeri

CLT træelementer til husbyggeri skaber en et bedre indeklima og er skabt miljøvenlige materialer som træ. Det er enkelt at planlægge et bygge med CLT, da det er lavet ved at lime lag af flere træpaneler sammen for at skabe en stærkere konstruktion og en holdbarhed som er optimal. 

Kvalitets bygningsbeslag til fremtidens byggerier 

Når man anvender kvalitetsholdige bygningsbeslag, får du muligheden for at sikre dit fremtidige arbejde på byggepladsen. Beslagene bruges hyppigst til bærende konstruktioner, og skal derfor være af høj kvalitet med god holdbarhed, da det danner grundlaget for byggeriet. 

Igennem tiden er der udviklet mange typer bygningsbeslag såsom vinkelbeslag, gerberbeslag, bjælkesko og trækankre. Beslagene er udviklet med det formål at hjælpe forskellige konstruktioner og byggeprojekter i byggebranchen.