Dette indhold er sponsoreret

Muleposer er efterhånden blevet utroligt populære. De ses dagligt i bybilledet og anvendes af rigtig mange mennesker som et alternativ til en taske eller plastikpose. Derudover er de også miljøvenlige, fordi de netop bruges igen og igen. Dette er er en god mulighed for at reklamere effektivt for din virksomhed. Muleposer med eget tryk er nemlig både billige i indkøb og giver langvarig reklame, eftersom de anvendes så flittigt. Læs mere om det her på siden.

Et bredt sortiment

Axon Profil råder over et utroligt bredt udvalg af muleposer i forskellige modeller, størrelser, materialer og farver. Det anvendte materiale er eksempelvis bomuld, non-woven, jute og polyester, hvoraf en stor del af materialet ovenikøbet også er økologisk og genanvendt! Der er med garanti muleposer at finde for enhver smag – og med eget tryk sætter du dit helt eget præg og gør dem ekstra personlige!

Materialetyper

Det kan være en smule vanskeligt at vurdere, hvilket materiale, som egner sig bedst. Derfor kan du nedenfor se en beskrive af de forskellige materialetyper og blive klogere på, hvad der er bedst at vælge.

Muleposer i bomuld

Størstedelen af muleposerne er lavet af bomuld, fordi det er et rigtig holdbart materiale, som især egner sig til tryk. Bomuld findes dog i forskellige kvaliteter. Hvis du ønsker en mulepose i standardkvaliteten af bomuld, skal du gå efter dem som vejer omkring 40 gram/ m². Det er nemlig en mulepose, som ved almindeligt brug holder i adskillige måneder – hvis ikke år. Hvis du derimod ønsker en mulepose, som er lidt kraftigere og kan klare lidt tungere vægte, skal du efter en mulepose som vejer omkring 180 gram/ m². Muleposer af en lavere bomuldskvalitet kan også være gode, men disse vælges oftest, når en lav pris prioriteres.

Muleposer i non-woven

Muleposer i non-woven er fremstillet af et fiberstof af polypropen. Non-woven føles som noget mellem stof og papir. Det er et slidstærkt, blødt og miljøvenligt materiale, som kan forbrændes med almindelig skrald. Det afgiver ikke nogle farlige stoffer – kun vand og kuldioxid. 

Muleposer i jute

Materialet jute er fremstillet af juteplantens stilke. Muleposer i jute egner sig ikke til alt for fint detaljerede tryk, fordi stoffet er groft og ru. De er dermed et godt valg, hvis du ønsker dig en solid mulepose med et råt og upoleret udtryk.

Muleposer i polyester

Polyester forekommer typisk i lidt finere modeller. Materialet er slidstærkt og fås i forskellige tykkelser. Tykkelsen betegnes eksempelvis som 210D, hvilket kan være et lidt indviklet og svært system at forstå. Tommelfingerreglen er, at jo højere tallet er desto tykkere er stoffet.

En smagssag

Nu når du forhåbentlig er kommet nærmere, hvad dine muleposer skal være fremstillet af, kan du begynde at tænke over, hvordan de ellers skal se ud. Det er nemlig i sidste ende en smagssag, hvad præferencerne er i forhold til model, størrelse, farve og eget tryk.