Et vellykket hobbyprojekt kræver masser af kreativitet, ofte også en del tålmodighed, men gode materialer er også vigtige. Skal du i gang med et hobbyprojekt, der involverer garn – det kunne eksempelvis være et strikke- eller hækleprojekt eller lignende, er det derfor vigtigt, at du vælger det rigtige garn. Vil du gerne have kvalitetsgarn, så du skaber de bedste forudsætninger for et vellykket resultat, kan du vælge DROPS Baby Merino garn.

DROPS Baby Merino garn

DROP Baby Merino garn produceres af virksomheden DROPS, der fremstiller garn i mange forskellige afskygninger. Deres Baby Merino garn er spundet af særligt merinould. Merinould er et naturligt uldprodukt, som stammer fra merinofåret. Merinould er populært, fordi det besidder samme varmende egenskaber som andre former for uld. Herudover er merinould temperaturregulerende, det optager ikke svedlugt og varmer også i våd tilstand, hvilket altså gør denne type uld meget attraktivt i manges øjne.

DROPS Baby Merino garn er spundet af uld fra fritgående dyr i Sydamerika. Garnet er blødt og kløfrit og besidder alle de gode egenskaber, merinould besidder. Garnet kan maskinvaskes, hvilket gør det meget egnet til strikke- og hækleprojekter. Meget tættere kommer du altså ikke på det perfekte garn.

Køb DROPS Baby Merino garn

DROPS Baby Merino garn fås i et hav af forskellige flotte farver og koster typisk under 50 kroner for et garnnøgle. Der er altså tale om kvalitetsgarn til en god pris.

Vil du gerne købe garnet til et kommende hobbyprojekt, forhandles det her.

Forhandlere har garnet i mange flotte farver – både i den afdæmpede og mere sarte ende af skalaen og varianter med lidt mere knald på farverne. DROPS Baby Merino garn er spundet af mange tynde tråde, hvilket gør det elastisk. Det betyder, at det er vigtigt, at man behandler det rigtigt, når man eksempelvis strikker med det.