Elsker du at være kreativ? Så bør du have farvede manillamærker ved din side. Det er stort set kun din egen fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan bruge dem til. For at sætte gang i din kreative side finder du her inspiration til, hvad du kan lave med farvede manillamærker.

Du har altid et til og fra-kort ved hånden

Hvis du har en masse farvede manillamærker derhjemme, så har du altid et til og fra-kort lige ved hånden. Du kan bruge manillamærker, som de er, og bare skrive på bagsiden. Men du kan også klistre forskellige ting på dem. Er kortet til et barn, kan du bruge sjove klistermærker. Er det til en voksen, kan du eventuelt lime blade eller andet fra haven på kortet, så det ser smukt og unikt ud.

Brug dem som bordkort ved en festlig lejlighed

Skal du holde et bryllup, en rund fødselsdag, et jubilæum eller en anden festlig lejlighed? Så kan du have brug for manillamærker, når du skal lave bordkort. Du kan eksempelvis lime et billede af den eller de personer, som hele begivenheden handler om, på manillamærket. 

Derefter kan du sætte en snor gennem hullet og fastgøre et eller andet, der er relevant for begivenheden. Det kan eksempelvis være lidt smukke blomster eller grene, en lille bil, hvis personen er bilnørd, en velkomstsang og meget mere. Det er op til dig, hvad du synes vil være en god idé.