Har du brug for et flyttefirma til at hjælpe dig med flytningen? Så er det en god ide at bruge lidt ekstra tid og energi på at vælge det helt rigtige. Det kan nemlig være fristende blot at vælge det billigste flyttefirma, som du kan finde, men det er ikke altid den smarteste ide.

Der findes en lang række professionelle flyttefirmaer, som gør et godt stykke arbejde. Dog er der også en del, som desværre er mindre ansvarsfulde og professionelle, og disse skal du naturligvis helst undgå.

I denne artikel kan du blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger flyttefirma i København evt, så du undgår ubehagelige overraskelser med dine dyrebare genstande under flytningen.

Undgå de useriøse flyttefirmaer

Et rødt flag, når du vælger flyttefirma, er, hvis firmaet tilbyder en utrolig lav timeløn eller beder om at blive betalt i kontanter. Det kan være et tegn på, at flyttefirmaet ikke er kvalitetsstemplet – eller måske slet ikke lovligt.

Du skal altid sørge for at få en kontrakt på flytningen, hvor prisen er forudbestemt. Derudover skal du altid betale efter flytningen og ikke før. Det er for at sikre, at du kan få trukket det fra prisen, hvis der opstår problemer eller skader på dine ejendele.
Betalingen skal også ALTID foregå med et betalingskort eller en faktura.

Spørg i dit lokalområde

Hvis du leder efter et godt flyttefirma i København, så kan du spørge rundt blandt venner og familie i området, for at høre om de har erfaring med et godt flyttefirma.

Hvis du leder efter et flyttefirma i København, er der rigeligt at vælge imellem, så det kan være svært at finde det helt rigtige. Derfor er det en god ide at spørge andre til råds, for der er med stor garanti nogle af dine bekendte eller måske dine naboer, som har benyttet sig af et flyttefirma i København, som de kan stå inde for.

Læs anmeldelserne

Hvis du for eksempel vælger et velkendt flyttefirma i København, så er der ofte skrevet anmeldelser af firmaet. Du kan godt regne med, at hvis nogen har haft en dårlig oplevelse med et flyttefirma, så er de hurtige til at tage til tasterne og give en dårlig anmeldelse.

Mange flyttefirmaer i København lukker ned, når de får for mange klager, og åbner op igen under et andet navn. Hvis du opdager at et firma for eksempel ikke har nogen anmeldelser, så kan det godt være et rødt flag.

De ekstra penge er det hele værd

Du skal selvfølgelig overveje dit budget, når du vælger flyttefirma, så du har råd til at betale prisen. Ofte er den højere pris det hele værd, fordi der bliver passet ordentlig på dine ting. Prisen har også noget at sige i forhold til om flyttefirmaet kun sørger for transporten, eller om de også pakker tingene ned og bærer kasserne ind for dig.

Når du vælger et flyttefirma i København, kan det godt være en fordel at betale lidt ekstra for at få båret kasserne op, især hvis du flytter ind på femte sal.