Er du træt af at lave det samme hele tiden i din fritid? Og har du bare brug for en ny hobby? Så er du kommet til det rette sted. Måske har du hørt om Diamond Painting, eller måske ikke, men det kan altså blive din nye hobby! Læs hvorfor lige her.

Hvad er Diamond Painting?

Diamond Painting er en ny sjov og kreativ hobby, der er blevet ret populært blandt både voksne og unge. Det handler egentlig bare om, at du skal ”male” et maleri med små forskelligfarvede sten. Det sættes på, når de trykkes ned på billedet som du får med. På billedet er der vist, hvor hver farve sten skal sidde.

Der findes simple, svære og ekspert billeder. Det vil sige at sværhedsgraden altså er forskellig, og det er for alle. Du behøver heller ikke selv være kreativ, da der står numre og det hele på billedet. Det er derfor ikke ligesom at male normalt, men mere ligesom at male i en malebog, der siger hvor farverne skal lægges.

Billederne kan være rigtig forskellige, men der er ingen tvivl om, at der er rigtig flotte billeder, som helt sikkert kan hænges op derhjemme. Hvis du vil se, hvordan sådanne billeder kan se ud, så se på 5D diamond painting.

En helt ny og afstressende hobby

Hverdagen kan blive stressende for alle og enhver. Der er mange ting man skal nå i livet og på dagen og i ugen. Når man bliver stresset, er det godt man lægger mærke til, at man bliver stresset. For så kan du nemlig fokusere på at lave noget, der er afstressende.

Diamond Painting er en ekstrem afstressende hobby. Du skal bare sidde stille og roligt i eget tempo, og putte hver sten på sin rigtige plads. Samtidigt kan du langsomt se billedet blive til noget flot. Det kan derfor være en helt ny og afstressende hobby for dig, hvis det lyder som noget du kan lide at lave.

Du kan tage en pause fra det når du vil, du kan lytte til musik imens, eller du kan gøre det sammen med en ven eller familiemedlem. Der er ikke én rigtig måde at gøre det på, det handler bare om at hygge sig og slappe af med denne nye hobby. Du kan sikkert finde videoer på YouTube, hvis du lige vil se, hvordan sådan noget foregår.