Der er blevet mange timer i gør-selv projekter efterhånden. Før teknologiens kom til, sad man og klippede billeder ud og klistrede dem i en bog med papir sider. Derefter pyntede man rundt om billederne på siden, satte et flot klistermærke eller får en flot snor til at ligge som et hjerte. Det var virkelig kun fantasien som satte grænser, når man lavede en scrapbog. Med en scrapbog kan man organisere dem efter minder og oplevelser. Man kan fx lave en scrapbog, hvis man har været ude og rejse i længere tid.

En scrapbog online

Der er stadig personer, som laver scrapbøger, men det er langt fra alle eftersom, at man kan en fotobog på nettet. Den har ikke samme udseende som en scrapbog. Den vil være mere blank og ren. Den består af sider, som er belagt med et silk coatet, som gør at siderne er matte og hvide. Ved at lave en scrapbog, også kaldt en fotobog online, får du ikke den samme hygge. Siderne vil ikke være fyldt med håndskrevet tekster eller hjerter af snor. Med en fotobog online kan du stadig tilføje tekster til din bog. Det er ikke en dårlig ting at lave en fotobog online. Mange benytter sig af det, da det er hurtigere og kræver ikke den samme kreativitet, som en håndlavet fotobog.

Et sted til dine minder

Det er dejligt at kunne se tilbage på sin ungdom og sit liv ved at kigge i fotobøger. Det er billigt at lave sin egen fotobog online og tager ikke lang tid. Man behøver ikke at lave en fotobog for at give den bort. Lav en til dig selv med minder fra din barndom og ungdom. Billeder med dig og dine venner og familie. Lav den så du har den til de ældre dage, hvor man nyder at kigge tilbage på, hvordan livet har været.