Sommeren er blandt andet tiden for hyggelige grillaftener på terrassen og morgenmad i morgensolen. Hvis du er så heldig at have en terrasse i din have, kan du få rigtig mange gode sommerstunde på den. Men er din terrasse egentlig helt klar til sommer?

Giv din terrasse en kærlig hånd

Du kan altid starte med at give din terrasse en kærlig hånd. Hvis du skal få så meget brug ud af den som muligt, skal den også være indbydende at være på. Hvis din terrasse er slidt, kan du prøve at rette lidt op det på. Det kan være, at nogle fliser sidder løst, eller at din træterrasse trænger til olie. Der skal som regel ikke ret meget til at rette op på den slags, men det vil gøre meget for din terrasses helhedsudtryk.

Lav dit eget udekøkken

Det er rigtig hyggeligt at kunne stå udenfor og tilberede sin mad, så snart det er godt vejr. Derfor kan du overveje at lave dit eget udekøkken, så du i højere grad kan komme til at lave mad udenfor. Et udekøkken vil virkelig kunne gøre, at du får endnu mere brug ud af din terrasse. Du kan også lave dit eget ”udendørs pizzeria”. Hos gastrobutikken.dk kan du nemlig få en udendørs pizzaovn, så du kan stå udenfor på sommeraftener og lave lækre pizzaer.

Gør din terrasse hyggelig og indbydende

Til sidst er der bare tilbage at sætte prikken over i’et på din terrasse. Du kan gøre den endnu mere hyggelig ved f.eks. at pynte den med flotte krukker med blomster i eller fine lanterne eller olielamper, der kan lyse om aftenen. Du kan også hænge en lyskæde op i stedet. Hvis ikke allerede du har nogle gode havemøbler, kan du få alverdens forskellige slags, som kan pynte på din terrasse.