Indretning – eller rettere sagt boligindretning – er ikke en sur pligt i alles øjne. Faktisk er der mange, der brænder for boligindretning. Er indretning en af dine store hobbyer, så vil du sandsynligvis være interesseret i at dyrke den endnu mere. Er det korrekt antaget, så er du kommet til den rigtige side. Her kommer vi nemlig med nogle konkrete tips til at blive klogere på indretningsuniverset.

Start din egen indretningsblog

Er du glad for boligindretning, og vil du gerne dele din store viden og dine mange erfaringer, så skal du overveje at starte en indretningsblog. I dag er det ikke kun muligt at blogge om sin hobby via eget domæne. Du kan også vlogge om boligindretning via eksempelvis YouTube. Mulighederne er mange, så gør dig nogle overvejelser om, hvilket format der passer bedst til dig.

Du vælger at starte en indretningsblog, fordi du har en reel interesse for boligindretning, men på sigt kan du måske tjene en skilling på din blog. Du kan f.eks. forsøge at generere en indtægt gennem affiliate marketing og diverse sponsorerede samarbejdsaftaler.

Gå målrettet efter en karriere som indretningsarkitekt

Drømmer du dig også helt væk, når du læser artikler eller ser tv-programmer om boligindretning, så bør du gøre din hobby til en reel karriere. Det kan du f.eks. gøre ved at uddanne dig til indretningsarkitekt. Der er altid brug for dygtige og passionerede indretningsarkitekter, så mon ikke, at du kan få et job efter endt uddannelse. Du kan også vælge at blive selvstændig, hvis du har mod på det.

Shop løs hos online forhandlere af møbler og interiør

Med din store passion for boligindretning in mente, så er det ikke utænkeligt, at du jævnligt laver om på indretningen i dit eget hjem. Det er trods alt både sjovt og udfordrende at indrette (eller genindrette) alt fra en stue til et soveværelse eller badeværelse. Til formålet skal du naturligvis bruge møbler og interiør, og dette kan du shoppe på nettet.

Mangler du eksempelvis ting til væggene, så vil du kunne købe plakater, malerier, hylder og meget andet på nettet. Er det specifikt moderne plakater, du ønsker at købe til din boligindretning, så besøg Dear Sam. Du kan evt. anmelde de købte møbler og interiør på din blog, hvis du følger vores tidligere råd om at starte en blog. Sådanne anmeldelser skal nok kunne tiltrække en masse læsere.

Vil du gerne spare 35 % på smukke plakater, så besøg Dear Sam og brug rabatkoden HK35 (denne rabatkode gælder indtil d. 8. oktober 2021).

Start din egen møbelforretning

I forlængelse af ovennævnte, så kunne det også være en idé at starte din egen møbelforretning. Det er et stort spring, da det kræver både meget tid, energi og penge at stable en forretning på benene. Det er ikke desto mindre noget, du kan overveje, hvis du har en stor drøm om at kunne leve af din passion og interesse for boligindretning, møbler osv.