Tobias Grotkjær Elmstrøm er en dansk advokat med en vision om at blive folketingsmedlem for Moderaterne. Han er iværksætter og advokat der har humanismen i fokus. Der er fem klare mærkesager, som han vil arbejde for at føre ud i livet. De fem mærkesager tager alle udgangspunkt i hans faglige ekspertise og personlige oplevelser med staten:

  • En mere retfærdig retspolitik
  • Mere frihed til uddannelsessystemet 
  • Bedre adgang til sundhed 
  • Bedre rammer for innovation og iværksætteri
  • En mere human udlændinge- og flygtningepolitik 

Moderaterne er et nystartet parti som ønsker et samfund med plads til alle

Moderaterne er skabt med baggrund i at skabe et bedre Danmark. Et land med øget frihed, frisind og fremgang. Mange lande misunder Danmark og vi er et foregangsland inden for områder som grøn energi og klima og infrastruktur. Danmark er et fantastisk land at vokse op i og bo i, så der er skabt et land med mulighed for at vælge sine egne veje indenfor det private og det offentlige. 

Folketingskandidat Tobias Grotkjær Elmstrøm ønsker erhvervserfaring på Christiansborg 

Tobias Grotkjær Elmstrøm vil gerne skabe bedre mulighed for iværksættere at sætte skub i nye projekter og virksomheder. De danske politikere har på nuværende tidspunkt været med til at skabe et bureaukratisk samfund og dermed en ineffektiv offentlig sektor. De mange regler er naturligvis godt for Tobias Grotkjær som advokat, men det er skidt for danskerne. Det ønsker han at ændre på, der skal være mere plads til at kunne udrette lige det liv, som fungerer for den enkelte uden for mange stopklodser. Tobias Grotkjær ønsker tilmed at gøre det danske sundhedssystem endnu bedre end det er i forvejen. Vi er i Danmark heldige at have et stærkt sundhedsvæsen, men der er stadig områder, hvor der kan justeres til for at blive verdens bedste sundhedsvæsen. 

Tobias Grotkjær har et ønske om at få erhvervserfaring ind på Christiansborg for at skabe et samfund med plads til alle, uanset dine drømme og visioner for fremtiden. Et personligt liv forudsætter respekt for at den enkelte skal kunne bestemme over sit eget liv, og at der skal være plads til udfolde sin kultur og sine holdninger, uden det går udover vores danske moral og etik her i samfundet.