Alle menneskers kropstemperatur ligger på samme tal, men hvordan, man oplever temperaturer, er svært individuelt. Det kan forårsage en del problemer, når man bor flere mennesker samlet i en bolig. Har man hvert sit værelse, kan man selvfølgelig bestemme selv på disse, men hvad med i stuen og andre fællesrum?

Et multifunktionelt tæppe

Der er heldigvis mennesker, der for længe siden stod med dette problem omkring temperaturerne. Udfaldet af det blev tæppet. Tæpper er som regel lidt tyndere og varmer mindre end dyner, så de er perfekte til at regulere temperaturoplevelsen, hvis du er uenig med de andre i rummet om den. Skab hygge i hjemmet med quilt tæpper. Quilt tæpper egner sig både til at varme sig med i stuen under en gammel Disney-kending og til at holde picnic på nærmeste grønne område eller i haven. De fås i mønstre, farver og som ganske standard i sort og hvid. De pynter ved sofaen og bidrager til en rolig atmosfære, ligesom de er behagelige at pakke sig ind i, hvis man sidder med et glas vin på terrassen. Også som sengetæpper ser man dem ofte brugt.

Andre tæpper

Quilt tæpper er dog ikke de eneste tæpper på markedet. De er typisk ikke lavet til at blive lagt på gulvet som en permanent løsning. Det vil i hvert fald resultere i massevis af fald m.m. Til for eksempel badeværelset passer et rundt gulvtæppe bedre. Et firkantet tæppe er da også udmærket, men den runde form vil få badeværelsesrummet til at fremstå mere harmonisk og muligvis større, fordi man ikke på samme måde lægger mærke til kanterne og deres længder. Lammeskind er også et populært tæppe. De kan bruges i mange forskellige rum – soveværelser er de dog ikke så sjældent set i. Lammeskind kan også benyttes som et slags ryglæn i kontorstolen.