At få en ny tatovering kan for nogle være noget helt nyt, og for andre helt rutine. Hvad end du er garvet i at lægge dig under nålen, eller du er helt grøn, så har du noget til fælles med det andet udgangspunkt. I skal begge vælge et motiv at få foreviget på kroppen til al evighed. Når man stiller det sådan op kan det virke nervepirrende, men det bør det slet ikke være. Det rigtige motiv føles rigtigt i maven. Det er dog ikke sikkert, at det åbenbarer sig på magisk vis. Hvis du har fundet din tatovør, f.eks. tattoo holstebro, men mangler inspiration til, hvordan du finder på et motiv til din næste tatovering, så læs med her.

De første overvejelser

Det første essentielle spørgsmål, der kommer forud for valget af motiv, er valg af placering af tatoveringen. Det kan nemlig være afgørende for bl.a. størrelsen og udformningen, som også er to ting, der skal tages stilling til. Størrelsen kan også have stor betydning for motivet. Ønsker du en lille tatovering, så er et meget detaljeret motiv en dårlig ide. Det er nemlig ikke muligt, at få tydelige detaljer krammet sammen i en lille tatovering. Ønsker du en stor tatovering, skal der højst sandsynligt flere komponenter til at skabe motivet. Det skaber nemlig en rigtig god effekt.

Søg inspiration

Når det kommer til det helt konkrete motiv, så kan du tage udgangspunkt i mange forskellige ting. Du kan søge inspiration på nettet. Sider som Pinterest indeholder en masse gode bud på en hel række forskellige motiver. Du kan, lige meget hvor du søger, indskærpe dine resultater med en konkret søgning. Når du finder noget, som du kan lide, så kan du forsøge at personliggøre motivet en smule, eller blot tage udgangspunkt i det fundne. Du kan også finde inspiration i din hverdag.