Herreure kommer i mange forskellige typer og prisklasser. Hvad end du er til det klassiske og minimalistiske look på dit ur, eller du er til et mere råt og macho ur, så kan Clocks.dk, hjælpe dig til at finde lige netop det ur der kan være med til at give din personlighed den udstråling som du ønsker. Som mand er det fedt med et flot ur, da det med det rigtige outfit kan være med til at fuldende looket. Mange siger også at uret er mandens vigtigste accessory. Foruden at uret er et flot smykke, så er det også altid fedt at du har tiden lige ved din side, og nemt kan tjekke om tiden er ved at løbe fra dig. I denne artikel vil vi give dig et overblik over 3 urmærker, vi sætter stor pris på hos Clocks.dk, og som vil være med til at fuldende dit mandlige look.

Certina

Certina er et schweizisk urmærke, der har fremstillet ure helt siden 1888. De har dermed en rig og lang tradition for at producere ure, og det ses tydeligt på kvaliteten. Certina laver et fremragende ur håndværk, og betegnes af mange som lillebroren til dyre urmærker som Tag Heuer, Omega og Rolex. Certina ure fås dog til en noget billigere pris, som ligger i lejet mellem 2.000 til 6.000 kr. Du får dermed et topkvalitets ur, til en meget favorabel pris, samtidig med at kvaliteten er helt i top, og nærmest matcher nogle af highend urmærkerne. Vi er særligt vilde med Certina DS Action, som fås i det klassiske look med rustfri stållænke og med sort urskive, og som leder tankerne hen mod dét Omega Seamaster ur James Bond bærer i en lang række hæsblæsende action film. Skal du have et ur der tiltrækker opmærksomhed, så er Certina det perfekte valg! 

Festina

Hos Clocks.dk er vi også ret glade for urmærket Festina, der kommer i et væld af forskellige typer og forskellige priser. Festina er et spansk urmærke, med hovedsæde i Barcelona. Festina har også en lang tradition for at producere ure, da de har gjort netop dette siden 1902. Festina urene er generelt noget billigere ure end Certina ure, og starter omkring 800 kr., men du kan også finde flotte Festina ure i guld til over 4.000 kr. 

Jaguar

Jaguar ure er meget moderne i looket, men fås også i det mere klassiske look. Vi har hos Clocks.dk en stor forkærlighed for Jaguar ure, som virkeligt har mange flotte designs. Jaguar ure henvender sig meget til manden der søger et ur til det mere rå eller sporty look. Vi er hos Clocks.dk især vilde med modellen Jaguar Executive Diver, som fås i et two-tone lænke i guld og stål og med kongeblå urskive. Hos Clocks.dk mener vi at dette ur er det perfekte ur, til manden der vil skille sig ud.