Er en etværelses lejlighed blevet lidt for lille, eller er der måske børn på vej? De forskellige dele af live er med til at påvirke vores levevilkår, og det er derfor helt naturligt, at vi på et eller andet tidspunkt kommer ud for en flytning, men skal vi klare den selv eller hyre flyttemænd? Det er et dilemma mange har været i.

Flyttefirma

Ved et flyttefirma har man professionelle til at hjælpe med flytningen. Der er altså folk til det tunge, som er vant til at håndtere møbler uden at beskadige dem eller sig selv for den sags skyld. Det kreerer et overskud, da du stadig er i kontrol men uden den uoverskuelige følelse. Jo flere ting du har, jo bedre kan det også betale sig. Hvis man vælger et at hyre folk, er det dog vigtigt, at finde det helt rigtige flyttefirma. Start med at se om flyttefirmaet flytter i hele Danmark eller kun nogle steder, når lokaliseringen er krydset af, skal man vælge et firma, der er fleksible med prisen, afhængigt af hvor meget der skal hjælpes med ned-og udpakning og andre forskellige faktorer.

Privatflytning

Den selvstændige flytning er ideel, hvis der ikke er så meget, der skal flyttes. Hvis dit inventar ikke er det største både omgang og mængdemæssigt, bør du vælge denne slags flytning, bare husk at selvkontrol og overspringshandlinger ikke går i spænd. Ved at flytte selv, er det din tidsplan og dit skema. Du er altså ikke afhængig af et aftalt tidsrum, så mangler der en enkel kasse kl. 15.30, gør det ikke det store, dog kan dette også lede til en langsommere proces. Den primære fordel ved denne flytning er dog besparelsen, derimod kommer der udgifter i forhold til benzin, hvis flytningen kræver flere ture, og selvføleligt ved køb af flyttekasser, og afdækning til møbler og evt. lager, hvis inventaret ikke skal bruges straks.