Har din garderobe brug for nyt liv, eller trænger du bare til en smule selvforkælelse? Tag på udkig efter din nye yndlingstaske iblandt vores udvalg af luksuriøse pelstasker i et nordisk, moderne design, der er klar til at slå benene væk under dig og alle, du møder på din vej. Vi har udvalgt 5 bæredygtige pelstasker, der med garanti kan leve op til alle dine forventninger og mere til. De er både bæredygtige, praktiske og smukke på én og samme tid.

 

Bæredygtige materialer

Hos NATURES Collection arbejder vi kun med ægte højkvalitetspels- og skind, og det er med god grund. Vi udvælger alle vores naturlige materialer med stor omhu og med øje for kvalitet, look og miljøet. Bæredygtighed vægter vi højt, hvorfor vi får mange af vores materialer fra kødindustrien, da pelsen er et typisk biprodukt til kødindustrien. Det betyder eksempelvis, at kaninpelsen fås fra produktionen af kaninkød og lammeskind fra produktionen af lammekød. Vi ser mange fordele ved at udnytte den pels, der ellers var gået til spilde. Ikke nok med at ressourcespildet mindskes verden over, så anvendes dyret også til fulde, så det kommer til sin ret.

 

Et andet bæredygtigt tiltag, ved at anvende naturlige materialer som ægte pels, er, at naturlige materialer kan nedbryde sig selv i naturen. Er det ikke smart?

 

Ægte pels er utrolig slidstærkt og har derfor en lang levetid fra naturens hånd. Det kommer af, at materialet har tilpasset sig det rå klima igennem årene. Denne egenskab får du med i købet, når du erhverver dig en ægte pelstaske hos os. Derfor er du garanteret, at din taske kan holde til lidt af hvert, og du skal ikke holde dig tilbage. Du kan bruge den hver dag uden frygt for at den bliver slidt op lige foreløbig. Derfor skal du ikke ud at erstatte din nye taske før om meget lang tid. Det skyldes den tårnhøje kvalitet og det naturlige materiale. Det er godt for både dig selv og miljøet!

 

Maxi Glory shopper

Vores Maxi Glory Shopper er meget populær, og vi kan slet ikke få armene ned over den lækre lammeskindspels og det smukke design. Tasken er smuk og rummelig, så du kan have alt det vigtige med dig, og på samme tid har den et stilrent look og et simpelt udtryk, som klæder ethvert outfit. Om du skal bruge den på arbejde eller til en tur ned ad Strøget med veninderne vil den med garanti blive din nye og bløde bedste ven!

 

Maxi Roxanne Bæltetaske

Maxi Roxannne er en bæltetaske af den smukkeste lammeskindspels, som er helt perfekt til stort set alle formål. Den kan bruges på mange måder, så du har al mulighed for at style den op og ned, og da den lukkes med en lynlås, kan du være sikker på, at alle dine ting kan opbevares sikkert. Tasken kan have et sporty look, når du bærer den på ryggen eller maven, men den kan også få et fint og stilet look, når den anvendes som et bælte. Der er mange muligheder, og valget er helt op til dig!

 

Nelly Skindtaske

Vores clutch af ægte lammeskind, Nelly, er den perfekte taske til, når du bare skal have det vigtigste med dig. Den kan bruges til pænt brug og i hverdagen, så du kan få stor glæde af en til hver en tid.

 

Jasmin Muffetaske

Hvis du ønsker dig en særlig taske med et helt karakteristisk look, skal du se vores Jasmin Muffetaske. Den er lavet af tibetansk lammeskind, som har de smukkeste slangekrøller i pelsen. Det giver et let og luftigt look, som er både stilet og sjovt. Du kan i den grad bringe nyt liv til din gaderobe med en sådan taske, og den kan løfte ethvert outfit til helt nye højder. Derom ingen tvivl!

 

Glow shopper

Vores Glow Shopper er for dig, der virkelig ønsker at forkæle dig selv. Den er lavet af den eksklusive rævepels fra Finland. Tasken er stor og lukkes med lynlås. Der er virkelig ikke et øje tørt. Brug den i hverdagen eller til pænt brug i weekenden. Den kan det hele, da pelsen ser fantastisk ud og er luksuriøs på sin helt egen facon. Det finder du ikke lige rundt om hjørnet!

 

Hvilken taske er din favorit? Vi har svært ved at vælge! Se alle tasker på NATURES Collections hjemmeside.