Find et lagerhotel” er nemmere sagt end gjort. Det kræver, at du bliver nødt til at frigøre dig på flere måder. Først og fremmest vil det være en klar fordel at slippe for de kontrakter, som man nu engang er bundet af. Man skal nemlig kun være bundet af denne perfekte aftale, som man får med sit nye lagerhotel.

Lagerhotellet kan bruges til flere formål. Hvis det for dig er erhverv, så kan du drage fordel af pick-&-pack ordningen. Hvis din virksomhed har en webshop også, så kan de hjælpe med at stå for hele pakkeforløbet for dig. Det sparer dig tid og giver tid til andet fokus.

Løsningen for jer- Her skal i slå jer ned som virksomhed!

Når man som virksomhed så har fundet helt perfekte lagerhotel, så kommer det næste naturlige spørgsmål. Hvor skal man slå sig ned. Måske har i slet ikke overvejet det endnu, måske har det strejfet jeres tanker eller så har i måske ledt med lys og lygte uden held. Men frygt ej, for nu behøves i nemlig ikke lede længere. Det perfekte sted er nemlig slet ikke så langt væk, som i måske kunne tro. Det perfekte sted er Glostrup.

Glostrup er mange ting. Først og fremmest, så kan man ikke komme uden om den måske største, vigtigste og mest indlysende faktor. Det er intet mindre end en bydel i Storkøbenhavn. Derfor er det et helt fantastisk område til mange ting. Der er mange forbindelser hertil, det er let at komme til, let at fragte varer til og fra, og så er det et super attraktivt område, ikke bare til at føre virksomhed i, men også til at bosætte sig i. Derfor skal du aldrig mere frygte, at ansatte springer fra grundet beliggenhed- for beliggenheden er intet mindre end i top med erhvervslejemål i Glostrup!