Er du en kreativ sjæl, der elsker at sy, male eller lave collager? Så har du helt sikkert også stået i det rod der opstår efter du har brugt dine kreative evner. Det er ikke let at være i det kreative hjørne uden at rode, og det kan nærmest virke umuligt at stå tilbage med et rent gulv efter man har dyrket sin hobby. Mange danskere ønsker i dag at deres hjem står rent og pænt. Støvsugeren er derfor en vigtig genstand at have i huset, og det vil være en god idé, at den man har er i god kvalitet. I stedet for at bruge tid på at lave sin egen støvsuger test, så kan man med fordel læse anmeldelser af nogle, som allerede har lavet en liste med de bedste støvsugere. De fem bedste støvsugere er nævnt nedenfor.

Den femte bedste: Miele Complete C3 Powerline – SGDF3

Denne støvsuger her har en vurdering på 4,5 stjerner ud af de fem mulige. Støvsugeren har et normalt lydniveau, og dens pose kan rumme 4,5 liter støv. Prisen er 2.292 kroner, og i prisen ligger en støvsuger med høj byggekvalitet og smarte detaljer. Denne støvsuger er dog ikke den bedste, hvis du har gulvtæppe i hobbyrummet. Sugeevnen er nemlig knap så god på tæpper. 

Den fjerde bedste: Miele Complete C3 Comfort Ecoline – SGMP3

Fjerdepladsen går til en støvsuger, der med over 3500 anmeldelser formår at have en vurdering på 4,6 stjerner ud af fem. Denne støvsuger har en regulering af sugeeffekten på griberøret, hvilket er med til at give en yderst komfortabel betjening. Med sit HEPA AirClean-filter er lufthygiejnen ved denne støvsuger på det maksimale niveau. Støvsugeren koster 3.999 kroner. 

Den sidste i top tre: Miele Complete C3 Cat & Dog Powerline – SGEF3

Denne støvsuger kæmper sig op på en tredjeplads med sine 4,6 stjerner ud af fem. Støvsugeren blev i 2020 kåret som testvinder af TÆNK, og den koster 2.409 kroner. Blandt dens mange specifikationer kan nævnes elektronisk regulering af sugestyrken, samt stødliste til beskyttelse af møbler. 

Sølvmedaljen går til: Nilfisk SR10P07A

På en flot andenplads kommer en støvsuger vurderet med 4,8 stjerner ud af fem. Prisen på denne støvsuger er 1.499 kroner, og den har blandt andet et EPA 10 filter, som bidrager til energieffektiv drift, der effektivt hjælper dig med at slippe af med snavs på hårde gulve og tæpper. 

Førstepladsen: Miele Complete C3 Score Eco SGDP3

Den bedste vurderet støvsuger har en pris på 1.699 kroner. Den har alt som det kræver for at kunne holde sit hjem rent og pænt, og har dermed fortjent sin førsteplads.