Er du på udkig efter en ny dansk designklassiker, som kan stå og se flot ud i dit hjem? Eller har du allerede en designklassiker stående, og ønsker du blot at få foretaget en ompolstring af den, så den kan komme til at se ud som ny igen? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Møbelpolstren, som netop tilbyder at lave en ompolstring af en lang række forskellige danske designklassikere. Er du således på udkig efter høj kvalitet, stor faglig forståelse samt service over det sædvanlige? Så er er Møbelpolstren altså det helt rette valg for dig, når du skal have ompolstret dine møbler. Du vil hurtigt kunne fornemme, at han har mere end 25 års erfaring indenfor faget, og du kan derfor også være helt sikker på, at både du og dine møbler er i gode hænder hos ham. Ønsker du således at købe nogle designklassikere brugt, eller ønsker du blot at få foretaget en ompolstring af dem, du allerede har stående derhjemme? Så kan du lige her tage et smut forbi Møbelpolstren.

Brugte designklassikere hos Møbelpolstren der ser ud som ny

Ved at købe en af de danske designklassikere brugt, har du altså mulighed for at spare lidt penge samtidig med, at du får et utroligt lækkert møbel ind i dit hjem. Møbelpolstren er desuden det helt rette sted at købe sådanne møbler, idet møbler nemlig får foretaget en hel ompolstring, før de bliver solgt. Det vil altså sige, at du i princippet købet et brugt møbel, men du vil på ingen måde kunne se det på det. Lyder det således som noget for dig? Så tag et smut forbi Møbelpolstren, og gå blandt andet på opdagelse i det store udvalg af brugte møbler fra Arne Jacobsen, Wegners og Poul Kjærholm

Møbelpolstren – ompolstring på eget værksted

Således har du blandt andet mulighed for blandt andet at købe en brugt Arne Jacobsen 7’er stol hos Møbelpolstren, men du har naturligvis også mulighed for at få ompolstret de 7’er stole, du har derhjemme. Alle møblerne bliver desuden ombetrukket på Møbelpolstrens helt eget værksted, og når du køber en ompolstring, vil stolenes understel desuden også blive nypoleret.