Vi har alle forskellige tanker om, hvad det perfekte hjem er for en. For nogen er det et sted man kan slappe af og lade op, for andre er det et sted man kan invitere venner og familie, holde festlige begivenheder eller noget helt tredje. Men når alt kommer til alt, så er ens hjem et sted, hvor man skal føle sig tilpas. Dette betyder også, at ens hjem en gang imellem har brug for en lille opfriskning. Hvis du har brug for et par gode tips til, hvordan du kan optimere hjemmefronten, og lave et sted, hvor du og dine gæster føler sig tilpas, så læs med her. 

Få det bedste ud af dine udendørsarealer

En have kan både være et sted, hvor du kan slappe af i dit eget selskab eller hygge dig sammen med andre. Det er ikke alle, som er så heldige, at have et udendørsareal til rådighed, men hvis du er en af de heldige, så få så meget ud af det som muligt. I danmarks bedste byggemarked, Bygma, kan du finde alt det du behøver i en hyggelig have. Det skal dog nævnes, at vejret i Danmark af og til kan gøre, at man ikke helt får sat pris på ens have. En fantastisk løsning på dette er et orangeri. Bygma tilbyder flotte orangerier, som ikke kun kan bruges som et almindeligt drivhus, men også som et ekstra rum, som du kan indrette med hyggelige havemøbler og planter, og derfor være et område, hvor der er plads til både afslapning eller være et samlingspunkt for familie og venner. Og vigtigst af alt er det et sted, hvor du kan nyde udelivet på trods af regn eller blæst.

Et rum som rummer alle 

Det er vigtigt at have et rum i huset, hvor alle føler sig velkommen og tilpas. Stuen er typisk det rum i huset som har plads til alle. I en stue skal der helst være plads til at slappe af med en film i sofaen, læse en god bog i lænestolen eller være sammen om et skønt måltid rundt om spisebordet. En stue skal altså være et multifunktionelt rum, der kan rumme mange mennesker. Derfor er målet at stuen er indbydende og har en og atmosfære. En god måde at give et rum en rolig og hyggelig energi, er ved at male en af væggene i en varm tone. Jordfarver giver oftest et rum mere ro og hygge. Så hvis du ønsker at give din stue den helt rigtige stemning, så køb maling i den farve du foretrækker i Bygma og sæt lidt farve på tilværelsen.