Nu er det snart tid til at skrive ønskelister til jul. Det er hyggelig aktivitet, men det kan også være stressende, hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig. Når du skal skrive din ønskeliste, skal du tænke over hvad du har brug for. Du kan også overveje, hvad din familie gerne vil give dig. Bliv inspireret her.

Ønsk dig nyt udstyr

Hvis du er et kreativt menneske med en kreativ hobby, er det oplagt at du ønsker dig ting, der har noget med den hobby at gøre. Hvis du eksempelvis elsker at strikke, er det oplagt, at du ønsker dig noget til at strikke med. Det kan være nogle nye strikkepinde. Hvis du ønsker dig nye strikkepinde, kan det være at du skal opgradere din samling, med et sæt udskiftelige rundpinde. Med sådan et sæt, har du ikke brug for andre strikkepinde. Du kan også ønske dig nye maskemarkører.

Du kan selvfølgelig også ønske dig noget nyt garn. Men du kan dog ikke bare ønske dig “garn”. Der findes nemlig mange forskellige typer garn. En garntype du altid har brug for, er bomuldsgarn. Du kan nemlig lave mange forskellige ting med bomuldsgarn, eksempelvis karklude og bamser. Du kan også altid bruge strømpegarn. Det er en god og billig gave, som er meget brugbar.

Start en ny hobby

Du kan også ønske dig ting, til at starte en ny hobby. Det kan nemlig være svært at overskue at købe alle de nødvendige ting til at starte en ny hobby. En ny hobby kan eksempelvis være bogbinding. Bogbinding er et gammelt håndværk, som er en rigtigt god hobby. Bogbinding går ud på, at du tager gamle bøger og giver dem et nyt omslag. Problemet med bogbinding er, at det kræver meget udstyr. Derfor er det et perfekt julegaveønske at ønske sig udstyr til bogbinding.