Gør din båd bemærkelsesværdig med flotte foliebogstaver

Det er utrolig vigtigt at vælge langtidsholdbare klistermærker til båden, især hvis de skal sidde på skroget.

Klistermærker til din båd

Man lægger mærke til en båd med en flot folietekst på skroget. Du kan få foliebogstaver i mange størrelser og former, når du skal navngive din båd, eller hvis du ønsker en anden folietekst, som du kan sætte forskellige steder på din båd. Det er utrolig vigtigt at vælge langtidsholdbare klistermærker til båden, især hvis de skal sidde på skroget, som bliver udsat for vind og vejr og ikke mindst saltvand. Er der f. eks. farve i klistermærkerne, skal de jo helst ikke falme for hurtigt. Folien skal være velegnet til din bådtype, uanset om den er af glasfiber, træ eller jern.

Design selv dine klistermærker

Du kan selv være med til at designe dine klistermærker til din båd, så du får lige præcis det, du kan lide. For mange bådejere er bådens navn vigtigt, og de tænker længe over, hvad navnet skal være. En båd siges jo at være hunkøn, derfor navngives den ofte efter en kvindelig person, som er en kær person for bådens ejer. Andre vil hellere have et sjovt bemærkelsesværdigt navn eller et evt. logo inkluderet. Der er god mulighed for at være kreativ med klistermærker bogstaver og klistermærker tal eller andre designs.

Er der specielle regler for, hvad der skal stå med de selvklæbende bogstaver, du vælger?

Det er der faktisk, og det skal man selvfølgelig som bådejer sætte sig ind i. Mange havne har krav til, at båden skal være udstyret med navn på båden og hjemhavnen. Reglen er til for at de kan identificere bådens skipper. Derfor er det ikke bare for ens egen skyld, at man udstyrer sin båd med et navn og bestiller klistermærker med folietekst til at sætte på båden. Nogle steder kræves også et gyldigt registreringsnummer, og man kan risikere en bøde, hvis båden ikke er udstyret med et sådant nummer. Er du i tvivl om din hjemhavns krav, så tjek havnens vedtægter eller kig på kommunens hjemmeside, om de har specielle krav til, at du udstyrer din båd med foliebogstaver eller folietal.

Havn til havn

Husk, at der også fra havn til havn kan være forskellige regler for, hvor på båden du placerer dine klistermærker. Der findes mange kombinationsmuligheder for placeringen af de selvklæbende bogstaver og tal, ligesom der findes mange muligheder for formateringen. Ofte lader man bådnavnet være mere fremtrædende og dekorativt end navnet på hjemhavnen. Der vælges også tit forskellige farver på de to navne.

God kvalitet på klistermærker til båd

Det er en god idé at vælge leverandør med omhu! Så du er sikker på at få klistermærker til din båd, med god kvalitet og holdbarhed. Hvis du vælger en erfaren leverandør af din folietekst, er du sikker på kvaliteten. Vælger du FoliePartner som leverandør, har du mulighed for selv at designe din folietekst eller bare vælge standardmotiver, hvis du hellere vil det. 

FoliePartner sikrer fair priser og en hurtig levering, så du kan komme i gang med monteringen af dine klistermærker til båd. Med leveringen medfølger selvfølgelig en monteringsvejledning, så det er nemt for dig.