I tiden under Corona blev det endnu mere populært at strikke. Alle, unge som gamle, begyndte, eller genfandt glæden ved at strikke. Det er en hobby man kan have med sig alle vegne. Man kan strikke alt, om det er stort eller småt. Det er desuden en hobby, hvor man får et produkt ud, og helt vildt meget glæde ved at bruge produktet. Det er altså en praktisk hobby. Trøjer, klude, bukser, huer, eller alt andet du kan komme i tanker om, er noget du kan lave, hvis du kan strikke.

Strikkekits er den letteste løsning

For at strikke skal man ikke bruge særligt meget. Man skal bruge nogle pinde, og man skal bruge noget garn. Derefter er man godt kørende. Hvis man er usikker på, hvilket garn, der passer til det, man skal strikke, så kan man tage et kig på et strikkekit. I et strikkekit får man den mængde garn man har brug for. Garnet har desuden den rette strikkefasthed, så det burde være ideelt til opskriften. Man skal selvfølgelig huske at lave sin strikkeprøve inden man går i gang med arbejdet. Enhver der har strikket bare en smule ved, hvor frustrerende det er, hvis strikkefastheden ikke er rigtigt.

Sammensæt selv, hvilket garn du vil bruge

Ønsker man ikke at købe sit garn i et strikkekit, så findes der andre muligheder. Fordelen ved strikkekittet er, at det hele er samlet. Fordelen ved at købe selv er, at der på den måde er flere valgmuligheder. Når garnet har den rette strikkefasthed på de rigtige pinde, og man har den rigtige mængde, så kan opskriften strikkes i garnet. Der er altså mange flere muligheder end dem, der præsenteres i opskriften. Det betyder også, at du kan købe garnet brugt, eller meget billigt. På den måde er strikning ikke så dyr en hobby igen.