Kontoret er stedet, hvor du udfører dit arbejde. Det er her, du sidder ned og gør det, som dit arbejde kræver af dig. Som regel tilbringer du mange timer på kontoret, og derfor er det meget vigtigt, at dit kontor er et behageligt sted at være. Dit kontor skal have en indretning, som du føler dig til rette i.

Det betyder meget for atmosfæren og for din arbejdslyst, at du godt kan lide at opholde dig i dit kontor, og derfor er det vigtigt, at du indimellem tænker over, hvad der kan laves om på i dit kontor.

Derudover skal kontoret have de rette redskaber, så du har alt hvad du skal bruge, for at kunne udføre dit arbejde effektivt.

Belysning på dit kontor

Belysning er noget, som påvirker dig mere, end du tror. Sørg derfor for, at du har noget lys på dit kontor, som er rart at kigge på.

Mange mennesker foretrækker, at lyset kommer fra mere end én lyskilde. Du kan ligeledes overveje, om du skal brede lyset på kontoret lidt ud. Det kan være, at du både skal have en kontorlampe på skrivebordet og en standerlampe på gulvet. På den måde breder du lyset ud, og det skaber en mere hyggelig stemning på dit kontor.

Husk at du også skal have godt centreret lys som du kan arbejde i – alt går ikke op i hygge, når du er i dit kontor.

Planter til dit kontor

Sørg for at bringe lidt naturlige elementer i kontoret, som for eksempel et par flotte, grønne planter. Det gør meget for rummets atmosfære, at der er noget grønt som øjet kan hvile på en gang i mellem. Du kan også få planter, der renser luften, som for eksempel en pilea.