Erhvervsbyggerier får brug for driftssikker installation af kølingsanlæg til at kunne fastsætte en bestemt køletemperatur i et rum. Det ses ofte hos dagligvarebutikker, som har brug for en lokal køletekniker til at opsætte et kølesystem, der garanterer og sikrer en bestemt temperatur til at holde fødevarer nedkølet. Dagligvare med krav om en bestemt temperatur er afhængig af det klima de er påsat i. Det er direkte tabt omsætning, hvis fødevarerne ikke kan sælges til kunderne. 

Lokal køletekniker til erhverv 

En lokal køletekniker har erfaring med at opsætte vigtige kølemontre og elektriske systemer der skal være driftsikkert og kan holde i mange år ud i fremtiden.

Jenitek er en lokal køletekniker i MIddelfart, Fredericia, Kolding og Vejle, og de  kommer nemt og hurtigt ud til ders kunder. Så er du på udkig efter en køletekniker i Middelfart eller på Fyn, så er Jenitek din lokale tekniker, der leverer og servicerer i områderne.

De udfører alle slags opgaver inden for køleteknik lige fra etablering af nye køle- og fryserum til serviceeftersyn på etablerede køle- og fryserum. Vi tilbyder også rådgivning om dimensionering samt installation af nye og etablerede kølerum og fryserum ud fra jeres specifikke ønsker til køle- og fryserummets funktionalitet og dets temperaturer. Vi har mange års erfaring med el installationer til maskinanlæg, industrivirksomheder og den maritime branche. Desuden har vi stor erfaring med montering, servicering og salg af alle typer køle- og fryseanlæg.

Varmepumper til Middelfart område 

Varmepumper til erhverv og bolig kan være en økonomisk investering, som giver mening til opvarmning af vand til bruseren og håndvasken. Her findes luft-til vand varmepumpe og luft-til-luft varmepumpe. 

En luft til luft varmepumpe kan ikke opvarme vand, men leverer udelukkende varm luft ind i et lokale eller en bolig. Varmepumpens anlæg har en inde- og udedel, for at give den optimale varmeudvikling. Der findes også luft til vand varmepumpe der anvender energien fra udeluften til at kreere varme gennem vand. Luft til vand varmepumpen kan opvarme brugsvandet på en mere miljøvenlig bæredygtig måde. Her ses en god økonomisk investering, hvor der spares en masse energi og ressourcer på at udvikle varme fra udeluften. Valg af varmepumpe afhænger af boligen eller lokalerne, alt efter målet for og kravet til energitilførslen. En varmepumpe er som udgangspunkt god at implementere på steder hvor der ikke er fjernvarme og naturgas som energikilde. 

Skab bedre indeklima i erhverv med klimaanlæg

Klimaanlæg kan sikre et optimalt indeklima, som er med til at give medarbejderne i virksomheden de bedste betingelser indendørs. Ved et dårligt indeklima ses træthed og hovedpine hos de ansatte, som kan ende i sygemeldinger. Normale klima- og arbejdsforhold har en temperaturen indendørs som ikke må overstige 25°C.
Lokaler der er udsat for sollys eller dårlig isolering i ydervæggene, kan beskadige medarbejderne, der opholder sig i lokalerne under arbejde.