Dette er sponsoreret indhold

Der er nok at tage sig til i hverdagen og alt som kan gøre den nemmere, er som regel kærkommen. Uanset om du er en større familie, et par eller bor alene, så er det rart med en hjælpende hånd. Hvad end dit behov måtte være, er et køkken udstyret med en kogende vandhane en gave, som kan spare dig for massere af tid. Læs med og bliv inspireret af de mange muligheder med kogende vandhaner til køkkenet. 

 

Gør madlavningen nemmere

Med en kogende vandhane bliver madlavningen en smal sag. I stedet for at vente på at pastavandet koger, kan du fylde gryden med kogende vand inden du sætter den på blusset og lave pasta på ingen tid. På samme måde kan du lynhurtigt blanchere grøntsager, lave en kop the eller skolde en tabt sut. Desuden skal du ikke være bange for at åbne for det kogende vand ved en fejl. Der sidder nemlig en knap på vandhanen, som skal trykkes ned for at aktivere håndtaget med det kogende vand. Dette gør det også mere sikkert med børn i hjemmet. Vandhanen har også et NON-pressure system, som sørger for at det kogende vand ikke sprutter og sprøjter, når man åbner for hanen. 

 

Vand til ethvert behov

Det er dog ikke kun kogende vand, du kan få ud af vandhanen. Som ved alle vandhaner har du mulighed for almindeligt koldt og varmt vand, men nu er det også en mulighed at få iskoldt vand ud af vandhanen. I stedet for at lade hanen løbe og vente indtil vandet bliver koldt nok, kan du med et enkelt tryk få iskoldt vand med det samme. Det er både smart og det sparer dig for en masse spildevand. Som det sidste har du også mulighed for at få danskvand direkte ud af hanen. Det er altså muligt at få én vandhane der dækker alle fem behov – kogende vand, iskoldt vand, danskvand, varmt og koldt vand. 

 

Klassisk dansk design

Vandhanerne kommer i et stilrent design, som passer ind i ethvert køkken. Alle vandhanerne produceres i massivt rustfrit stål, og de kan fås i farverne sølv, guld og sort og med firkantet eller rund tud. Desuden kan du få varianterne Almindelig og Flex, hvor den almindelige er som du kender dem fra almindelige vandhaner. Flex derimod varianten har en slange, som kan trækkes ud fra hanen. På den måde blive vandhanen mere fleksibel, da du kan styre vandet og hvor det rammer.