Der stilles i dag store krav til byggerier, og det gælder naturligvis de materialer der anvendes. Der forlanges stærkere, sikrere og mere holdbare byggerier der skal kunne stå i mange årtier ud i fremtiden. Bygningsbeslag af den rette kvalitet skal fungere som det bærende element i et byggeri, og skal hjælpe med at forstærke sammenhængskraften i byggeriet. 

Det er ikke kun til store byggerier at bygningsbeslag, vinkelbeslag og rustfri søm og skruer skaber stor værdi. Det kan også fungere til mindre gør det selv projekter i haven eller på gården. Det rette udstyr og de rigtige materialer skal danne skelettet for det projekt som skal føres til dørs. 

Stærke bygningsbeslag til den danske byggebranche 

Bygningsbeslag er alt lige fra vinkelbeslag i rustfri til bjælkesko, hvilket fortæller lidt om de forskellige muligheder der er indenfor byggeri. 

Ved at anvende stærke forbindingsled i dit byggeri, kan du opnå et stærkt fundament. I +60 år er der udviklet og produceret bygningsbeslag til den danske byggebranche. De beslag der anvendes til bærende konstruktioner, skal dermed være af høj kvalitet og styrke, da det danner bunden for et projekt. 

For at fastgøre og fastholde bygningsbeslag er det vigtigt at bruge skruer og søm tilpasset det givne materiale. Skruer bliver anvendt i materialer af forskellig art, heraf træ og beton. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilke skruer man brugerfor at få det maksimale ud af beslagenes styrke og kvalitet. 

Man er nødt til at danne sig et overblik over byggeriet for at lægge en plan for hvilke materialer der skal anvendes undervejs. På denne måde sikrer man færrest mulige fejl i processen, og ender ud med et godt resultat. Der er nemlig mange forskellige komponenter, som skal være på plads for at give det færdige og positive resultat i sidste ende. 

Bygningsbeslag med Z-Pro belægning 

ZPRO coating er udviklet som et prisvenligt alternativ til rustfrit stål. De fleste ved godt at man bør anvende rustfrie metalbeslag når de monteres udendørs og kommer i direkte kontakt med regn.

Prisen på rustfrit stål er dog så høj at mange vælger at se bort fra dette og anvender almindeligt galvaniseret stål i udendørs uoverdækkede samlinger. Det kan være en god løsning at anvende ZPRO vinkelbeslag til sine projekter, da det er en billigere løsning og gør arbejdet fornuftigt. 

ZPRO er en mellemting mellem standard galvaniseret stål og rustfrit stål, men prismæssigt ligger ZPRO beslagene betydeligt under de rustfrie beslag.