Sandsynligvis har du hørt om varmepumper, der trækker varme ud af luften uden for et hjem for så at bruge varmen inde i hjemmet til at varme den indendørs luft eller vand op. Om ikke andet så har du sikkert set en varmepumpes udvendige ventilator på flere af de boliger, du kører forbi. Men kan det svare sig at få en varmepumpe? Ofte så er svaret ja – bliv lidt klogere på varmepumper lige her.

Spar penge i det lange løb

En luft til vand varmepumpe er det, du skal have fat i, hvis du ønsker at få gulvvarme, varme i dine radiatorer og varme i bruseren til dels via varme fra luften. Ønsker du at læse om varmepumperne i detaljer? Se mere her! Værd at vide om en luft-til-vand-varmepumpe er, den ofte har sig tjent selv ind igen på en lille håndfuld. Resten af pumpens levetid fører den så til en stor besparelse på varme.

Installation af luft til vand varmepumpe tager sjældent dagevis

Tager det lang tid at få sådan en varmepumpe installeret? Det kunne det godt lyde som om, at det gør, da den jo skal forbindes til hjemmets varmtvandsbeholder. Men faktisk kan en øvet installatør ofte gøre det på én dag. Så det er ikke nogen stor tidsmæssig omkostning at få en varmepumpe til hjemmet. Du skal dog vide, luft-til-vand-varmepumper skal vedligeholdes og serviceres i ny og næ.

Varm dit hjem op for færre penge

Varm hjemmet op for færre penge, når du har en luft-til-vand-varmepumpe. Hvis du ikke er så glad for det faktum, at udgifter til varme kan være svære at budgettere for, så gælder det om at skære ned på dit forbrug af varme fra kul, gas mv. Med en luft-til-vand-varmepumpe kan du effektivt varme hjemmet op, og du vil blive overrasket over, ved hvor lav en temperatur pumpen kan give dig varme.