Dette indhold er sponsoreret 

Påsken er virkelig tiden til at slippe sin kreative side fri og gå i gang med saks, lim, maling og fjer, selvfølgelig. Du kan sidde med det alene og nyde roen, eller du kan samle hele familien og have lidt påskesjov, måske ved at farve æg på en ny og spændende måde eller lade børnene dekorere kaniner, så de får nogle sjove og personlige udtryk. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal lave hjemmelavet påskepynt og der er heldigvis masser af inspiration at hente. Der er absolut ingen undskyldning, for ikke at komme i gang med at lave dit eget påskepynt. Du kan nemt finde materialer og idéer til hjemmelavet påskepynt hos CChobby.dk

Traditioner, hyggetid og uendelige muligheder

Det er bare ikke påske uden påskepynt. Vi pynter op til jul og andre højtider, påsken er ingen undtagelse. Det er en tradition og måske at lave dit eget påskepynt også kan blive en tradition, for der er ikke noget hyggeligere end at sidde med små kreative projekter, der senere vil give så meget glæde. Og så kommer man bare i lidt ekstra påskestemning, når man laver hjemmelavet pynt. En absolut klassiker er jo påskeægget, og det er både for børn og voksne, for påskeægget kan laves på tusind måder. Du kan bruge marmoreringsfarve for et elegant og spændende påskeæg, du kan bruge vandfarve eller akvarelmaling, og med masking tape eller terrazzoflager kan du skabe lige det udtryk, du vil. En anden klassiker i påsketiden er at lave påskepynt i karton, og det er jo et kæmpe hit hos børnene. Det er supernemt og man kan lave sine egne påskeklip eller finde påskeskabeloner, for at gøre det endnu lettere. 

En kreativ påske for børn

Du kan sagtens samle familien rundt om bordet og lade kreativiteten få frit spil. Hvis du vil krea-hygge med børnene er påsken hvert fald en oplagt anledning, og børnene kan sidde med hver deres æg og dekorere som de synes. At sætte sig ned sammen med et projekt giver ro og plads fra hverdagens stress, og det er altid rart, når familien samles. Hos CChobby.dk er det nemt at finde idéer og finde de varer, du skal bruge. Der er ingen undskyldninger, det er nemt og det er hyggeligt at lave sit eget hjemmelavet påskepynt. Og så pynter det jo så smukt i stuerne og til påskefrokosten.