Du har formentlig hørt om den familieejede virksomhed Jacobsen Plus, men hvis ikke dette er tilfældet bør du læse med her. Når man hører navnet, er det helt nærliggende at tænke på interiør- og møbelhandel. Jacobsen Plus har eksisteret siden år 1929, og blev overtaget af den femte generation i Jacobsen-klanen i år 2011.

Hos Jacobsen Plus kan du også købe de ikoniske lamper fra Poul Henningsen – som også er kendt under navnet PH. Han er den mest betydningsfulde belysningsdesigner hos Louis Poulsen, eftersom hans tanker og ideer er helt grundlæggende for hele firmaets belysningsfilosofi.

Funktionelle designs i elitær standard

Poul Henningsen havde en finger på alt, hvad der rørte sig, hvad end det var som samfundskritisk digt- og novelleskribent, foregangsmand eller som designer i en klasse for sig. Med sin brede profil blev han anset som en af landets mest anerkendte personligheder.

Hans samarbejde med Louis Poulsen begyndte i år 1925, og det var gennem dette bekendtskab, Poul Henningsen kreerede sine allerstørste succeser. Stort set alt hvad Poul Henningsen designede i sin tid kunne betragtes som klassikere – klassikere vi i dag bliver ved med at beundre og nære forventning om, og som dermed bliver mere og mere populære, for hvert år der går.  Han formåede at kombinere design og funktionalitet, dog uden at gå på kompromis med den stilistiske særklasse og elitære standard, hvilken han repræsenterede gennem hele sin karriere. En designklassiker, der er resultat af samarbejdet mellem Poul Henningsen og Louis Poulsen, er de famøse tre-skærmede bordlamper, der fås i et utal af varianter, og som pryder mange hjem hele verden over.

Design i særklasse bidrager til klassisk indretning 

Om end du drømmer om en bord- eller gulvlampe, en pendel eller Artichoke lampen, også kendt som Koglen, kan du med Poul Henningsens minimalistiske designlamper skabe en æstetisk ro i dit hjem. PH lamperne fra Louis Poulsen er nemlig med til at bidrage til en klassisk indretning, som kan være svær at matche med andre lampemærker og -designs.

Vi er overbeviste om, at du kan finde lige præcis den lampe, du drømmer om skal finde plads hjem i din stue, i linket øverst i teksten. På hjemmesiden vi henviser til, kan du se det store udvalg af PH lamper samt læse nærmere om de mange designs og varianter under det enkelte produkt.