Du har underskrevet en ny kontrakt med et nye lejemål, hvilket betyder, at du skal til at flytte. Flytning kan virke uoverskueligt og kedeligt, da det handler om, at alting skal pakkes ned i flyttekasser. Under flytningen kan alting være kaos, hvor det er svært at finde hoved og hale i det hele. Her får du råd til at gøre din flytning nemmere.

Det praktiske

  1. Inden du begynder at flytte, skal du skaffe flyttekasser. Sørg for at skabe struktur, når du pakker tingene ned. Ligeledes skal du sørge for at skrive uden på kasserne, hvad de indeholder, og hvor de skal hen. Derved kan du nemmere komme på plads det nye sted. Har du for mange ting og flyttekasser, kan du eventuelt undersøge muligheden for opmagasinering til opbevaring af dine ting. Et boxrum er ligesom et opbevaringsrum eller ekstra depotrum, hvor du bl.a. også kan få plads til møbelopbevaring.

  2. En af fordelene ved at flytte er, at du samtidig kan få sorteret ud i tingene. Smid de ting ud, som du ikke længere bruger – du har mulighed for at få en frisk start.

  3. Sørg for at pakke de skrøbelige ting godt ind, så de ikke går i stykker under flytningen.

Få hjælp

Ekstra assistance under flytning er altid en kæmpe hjælp, hvilket er med til at gøre flytningen sjovere og hyggeligere. Tag fat i familie og venner, og spørg om de ikke vil give en hjælpende hånd. Hvis I selv har mulighed for at flytte flyttekasserne og møblerne, kan I undersøge muligheden for trailerudlejning, ellers kan et flyttefirma være et alternativ. Sørg for at købe en masse drikkevarer og snacks, da I hurtigt kan gå sukkerkolde – flytning kræver energi og godt selskab.

Tænk på, at du er ved at afslutte et kapitel i dit liv, og er ved at tage hul på et nyt eventyr et nyt sted. Sig ordentligt farvel til din gamle bolig – det er mærkeligt at lukke døren den sidste gang inden, du skal aflevere nøglen. Dog får du nogle nye nøgler til et nyt skønt sted med nye gode oplevelser i vente.