Skal badeværelset hjemme hos dig renoveres? Når der skal foretages en renovering af et af rummene i en bolig, kræver det planlægning og overvejelser angående, hvilken stil og tanker om udseende, som der skal være. En lille renovering på dit badeværelse er med til at give et helt nyt udtryk ved at ændre på få ting, men sommetider kræves en større renovering af badeværelset for at opnå fuld tilfredshed.

En lille renovering

Hvis du gerne vil give dit badeværelse en lille renovering, kan du opdatere badeværelsets udseende til et mere moderne look. Den lille renovering kan holde i lang tid, og du behøver ikke bekymre dig om, at du snart igen skal påbegynde en ny lille renovering. Du kan bl.a. gøre følgende:

  • Skift grebene: at skifte greb er en hurtig og billig løsning, som giver et nyt udseende. Greb er en fin lille detalje, og der findes en masse forskellige slags.

  • En omgang maling: er badeværelset en ældre model? Hvis du har et badeværelse med mørke klinker, kan du nemt lysne badeværelse op ved at male klinkerne i en lys farve. Desuden kan du ændre den mørke træfarve i loftet til hvidt loft med maling. Maling gør dermed en kæmpe forskel, hvis du ønsker at lysne rummet op.

  • Bruseafskærmning: Pep jeres badeværelse op, med en specialdesignet bruseafskærming. En ny bruseafskærmning er med til at give badeværelset et nyt look, som fremstår moderne og nyere.

En stor renovering

Badeværelset skal totalrenoveres, hvilket indebærer en masse beslutninger og valg, som der skal tages stilling til. Valg angående klinker, toilet og vandhane skal besluttes. Når du skal vælge, hvordan dit badeværelse skal være, kan det være nyttigt at tænke på, at indretningen gerne må være funktionel. Et lille badeværelse, som er funktionelt, kan fremstå større og mere rummeligt.

Selvom det kan være fristende at klare renoveringen af badeværelset selv, kan det være en god ide at få fagfolk til at hjælpe dig. Badeværelset er en af de dyrere poster, og der er mange ting, som kræver professionelle hænder til at klare.