Vi er nu gået ind i juni måned, hvilket betyder at den danske sommer for alvor er begyndt. Det betyder også, at det ikke varer længe før flere af os er så heldige at kunne gå på den længe ventede sommerferie. 

På grund af Coronavirussen så er der nok en del af os, som igen i år vælger at bruge vores sommerferie i Danmark. Men en sommer i Danmark kan helt sikkert også noget, og har du ferie, så betyder det samtidig, at du har god tid til at indrette din bolig på en helt ny måde, hvilket er en ting, som man ikke altid har tiden til at kunne få gjort i den ellers travle hverdag.  

Søger du praktiske løsninger eller en flot indretning? 

En af de første ting, som du skal gøre op med dig selv, er om du er ude efter et flot nyt design til din bolig, eller om du ønsker dig nye praktiske løsninger i din indretning, som kan være med til at gøre hverdagen lettere. 

Et eksempel på en praktisk løsning, der kan skabe orden i hverdagen, er en trådkurv til skabet. Praktiske trådkurve med udtræk er gode til for eksempel køkkenskabe, bryggersskabe og garderobeskabe, og selvom det umiddelbart kan se ud til at være en hurtig og nem installation, så er det noget, der kan være svært at finde både tid og overskud til at få gjort i en hverdag. 

Men har du ikke allerede trådkurve til dine skabe, så er det klart noget, som du bør overveje at få anskaffet til dit hjem i løbet af den kommende sommerferie. Trådkurvene er en god mulighed for praktisk opbevaring i garderobeskabet i entréen til blandt andet vasketøj, huer og handsker. Et andet sted, hvor trådkurvene også er gode at have, er i køkkenet til opbevaring af for eksempel gryder, potter og pander. 

Find inspiration før du begynder 

Inden du begynder at ændre på det helt store i din indretning, så kan det også være en god idé at bruge tid på at undersøge forskellige ting først. Du kan for eksempel finde inspiration i blade eller på internettet, så du på den måde kan blive klogere på, hvilke ting du synes kunne være flot til dit hjem. 

Med den rette inspiration, så kan du derefter begynde at forestille dig de forskellige nye ting i dit hjem, og på den måde kan du også få en idé om, hvordan det vil passe ind i din bolig. Når du kan se den nye indretning for dig, så kan du derefter begynde at købe ind til den helt store indretning, som du skal til at i gang med henover sommeren.