At anvende en laserprinter kan være dyrt; særligt hvis man har et stort printbehov og tillige bruger originale lasertonere.

En laserprinter kan i sig selv være lidt af en investering, men eftersom printeren typisk er en engangsbetaling, er det de kontinuerlige skift af printerens forbrugsstoffer, og omkostningerne forbundet hermed, som ens bankkonto kan komme til at være mærket af.

Har man behov for at udskrive meget og hyppigt, vil udskiftninger af lasertonere være ofte forekomne, og anvendelsen af en laserprinter kan derfor løbe op i mange kroner.

At udskrive fra en laserprinter vil desværre aldrig kunne gøres helt gratis, men vidste du, at du om ikke andet kan reducere din laserprinters driftsomkostninger? I en ret betydelig grad?

Jep! Den er god nok…

Du skal blot anvende kompatible lasertonere til printer i stedet for originale lasertonere.

Kompatible lasertonere til printere fås bl.a. at købe hos den anerkendte, danske webshop Pixojet.dk til markedets absolut billigste priser, da prisgaranti gives på alle kompatible forbrugsstoffer; lasertonere såvel som blæk- og farvepatroner.

Hvad er en kompatibel lasertoner?

Er du ikke bekendt med begrebet ’kompatibel’, vil du formentlig heller ikke være tilbøjelig til at købe denne type af lasertonere til printer.

Dette er faktisk lidt ærgerligt, eftersom der er mange fordele at drage ved benyttelsen af kompatibel lasertoner som alternativ til dyr, original lasertoner; derfor kommer herunder et par key-points om kompatible lasertonere, så du kan blive klogere på, hvad de er for en størrelse:

  • Kompatible lasertonere produceres af tredjepartsproducenter uafhængige af printerproducenterne (t.ex. HP, Brother, Epson, Canon m.fl.).
    Af selvsamme årsag vil de kendte printermærkers logoer ikke fremgå af kompatible lasertoneres kassetter, og andre dele af de kompatible kassetter vil som oftest også afvige i udseende (fx plastikfarven mm.).
  • Kompatible lasertonere er billigere end originale lasertonere (oftest også til trods for større printkapacitet, hvorfor du vil kunne udskrive flere sider til færre penge)

Årsagen hertil er bl.a., at originale lasertonere produceres af printerproducenterne selv, som også har store udgifter forbundet med research og udvikling af nye printere.
Printerne genererer sjældent sorte tal på bundlinjen hos printerproducenterne, da disse udbydes så billigt som muligt i kampen om at vinde markedsandele på printermarkedet. Lasertonerne tages der til gengæld overpriser for, da disse skal dække de ovenfornævnte udgifter samt skabe overskud.
Kompatible lasertonere, derimod, indkøbes primært af forhandlere, som ikke også er printerproducenter og producenter af forbrugsstoffer til printere. Forhandlere af kompatible forbrugsstoffer har derfor ikke de samme udgifter at skulle dække, hvorfor de kan skrue priserne i bund.

  • Kompatible lasertonere, hvis fremstillet hos nøje udvalgte tredjepartsproducenter, leverer en udskriftskvalitet meget lig dén opnået ved brug af original toner.
  • Udvalgte kompatible lasertonere fås i XL udgaver med ekstra stor printkapacitet, som ikke produceres af printerproducenterne.
  • Kompatible lasertonere er i dag lettilgængelige, hvorfor du nemt vil kunne finde en forhandler, eksempelvis Pixojet.dk, som vil kunne forsyne dig med nye tonere.

Handler du lasertonere til printer hos Pixojet, får du desuden hele 5 års reklamationsret samt 120 dages fuld returret.

Dag-til-dag-levering

Hos webshoppen Pixojet.dk kender man vigtigheden af en hurtig levering.

Af selvsamme årsag lagerføres næsten alle kompatible lasertonere i sortimentet, så du, som enten privat-eller erhvervskunde, kan bestille tonere i dag og få dem leveret til døren eller til en ønsket pakkeshop allerede dagen efter.

Har du ikke tidligere anvendt Pixojets kompatible lasertonere? Så giv dem et forsøg – din pengepung vil takke dig!