Der er noget rigtig hyggeligt over at have et sommerhus, som du kan tage hen i, så snart du har brug for en pause fra hverdagen. Der er altså en helt speciel stemning i et sommerhus, som er perfekt, når du gerne bare vil slappe af. Til gengæld kan det også godt være dyrt at have et sommerhus. Derfor kan du overveje at udleje dit sommerhus for at tjene lidt ekstra til udgifterne.

Men hvordan gør du dit sommerhus klar til udlejning?

Overvej at installere en varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er en opvarmningsmetode, som er både billigere og mere miljøvenlig end de fleste andre. Den er på mange måder smart, når du har et sommerhus. Mange varmepumper kan nemlig forbindes til din mobiltelefon, så du kan sørge for at tænde op for varmen lidt før din lejer ankommer til dit sommerhus. Det giver et rigtig godt førstehåndsindtryk, at der ikke er helt koldt, når de ankommer. Desuden kan de fleste varmepumper bruges ligesom en aircondition, så de kan ikke bare give varme, men også kulde.

Lav et skab til dine egne ting

Når dit sommerhus skal udlejes, kan det være en god idé at have et skab, hvor du kan lægge ting ind, som du ikke har lyst til at have stående fremme, når det er udlejet. Det kan f.eks. være nogle betydningsfulde nips, som du ikke vil risikere, går i stykker.

Sørg for der intet mangler

Det er træls at ankomme til et sommerhus, hvor der mangler diverse essentielle ting i køkkenet f.eks. Derfor kan du sørge for at tjekke dit sommerhus godt igennem, før det bliver udlejet, så du er sikker på, at der er alt, hvad der skal være. Du kan f.eks. skrive en liste over alt, der er brug for og derefter krydse af på den.