Det er ikke altid nemt at leve på et stramt budget, bor du i en mindre lejlighed såsom en etværelseslejlighed kan der være en hel del forskellige udfordringer. En af disse udfordringer kan blandt andet være hvordan du får lejligheden til at føles som et dediceret hjem, når du ikke har den store plads at arbejde med. Udover dette skal du nemlig også have i baghovedet at det er vigtigt at du indretter dig praktisk, således at lejligheden er så anvendelig som overhovedet mulig, men hvordan gør du lige det?

Gør brug af en sovesofa

En af udfordringerne ved at bo i en etværelseslejlighed er at stue og soveværelse i princippet er det samme rum. Dette kan hurtigt være udfordrende, idet mange vil føle at de er nødt til at vælge mellem et soveværelse eller en stue. Men sådan behøver det ikke at være, ved at gøre brug af en sovesofa vil du i dagtimerne kunne få glæde af en sofa, som også får det til at virke mere som en stue, mens du om natten vil kunne forvandle stuen til et soveværelse med en komfortabel seng. På den måde ”snyder” vi i virkeligheden også dine gæster til at tro at lejligheden er større end den er, idet det virker som om at du har en stue og et soveværelse.

Undgå at have alt for mange overflødige ting

Selvom det er klart at du meget gerne vil have din lejlighed til at føles som et hjem, er det vigtigt at du sørger for ikke at have alt for mange overflødige ting. Dette vil nemlig kun få lejligheden til at virke endnu mindre og mere indelukket, og det skaber overordnet set en kaotisk og rodet atmosfære. Vær i stedet omhyggelig med de ting du vælge at have fremme i lejligheden.