I en verden hvor en større og større del af den nationale og globale handel foregår på internettet, bliver der hele tiden stillet større krav til, at din virksomheds webshop er både brugervenlig, indbydende og funktionel.

Når forbrugeren skifter den fysiske butik ud med handel på nettet, er din webshop din eneste chance for at byde dine kunder et varmt velkommen og give dem en god oplevelse med din virksomhed.

Webshoppen bliver med andre ord helt afgørende for den gode kundeoplevelse, og webshoppen er på mange måder din eneste chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk, når dine kunder kommer på besøg.

De færreste virksomheder kan overleve i dag uden en succesfuld webshop, og webshoppen er også helt afgørende for at tiltrække nye kunder og sikre nye markedsandele.

En knap så indbydende webshop kan nemlig hurtigt skræmme potentielle kunder væk, mens tekniske problemer og en mangel på brugervenlighed ligeledes kan betyde, at du mister kunder og dermed omsætning

En god webshop er således alfa og omega i forbindelse med at skabe en sund og vækstende virksomhed, hvor salget øges og kunderne bliver tilfredse.

Men hvordan skaber du en succesfuld webshop, der kan tiltrække kunder og sikre et godt salg? Det gør du selvfølgelig ved at købe en professionel e-handelsløsning, der er skræddersyet til at give de bedste betingelser for B2B- eller B2C-salg online.

En brugervenlig løsning

Med en professionel e-handelsløsning kan du få en webshopplatform, som ikke bare er brugervenlig for dine kunder, men som også er nem for dig som virksomhed at navigere rundt i og redigere i.

Du kan bl.a. vælge en webshopplatform fra Shopware, som giver dig mulighed for nemt at opbygge lækre cms- og kategorisider ud fra et stort udvalg af skabeloner.

Skabelonerne er moderne og indbydende, og det eneste, du selv skal gøre, er at sætte dine egne billeder, tekster og produkter ind, hvorefter produkterne er klar til at blive solgt i webshoppen.

Shopware webshoppen kommer med en smart drag & drop editor, hvilket gør det nemt og intuitivt for dig at sætte både produkter, tekst og billeder ind i webshoppen uden stor teknisk erfaring.

Det er med andre ord muligt for alle, der kan betjene en computer, at oprette cms- og kategorisider og derved redigere i webshoppen. Det er brugervenligt, det er intuitivt, og det er den nemme måde at lave en professionel webshop på.

Et væld af smarte funktioner

Selvom en webshop fra Shopware er intuitiv og brugervenlig, får du stadig mange smarte og intelligente funktioner med i købet. De mange funktioner giver dig et væld af muligheder for at tilpasse webshoppen til dine behov og gøre den mere brugbar for dine kunder.

De mange funktioner inkluderer bl.a.:

  • En funktioner der giver dig mulighed for at integrere andre handelsplatforme som eksempelvis Amazon og Ebay

  • Mulighed for at målrette indholdet på din webshop til forskellige kundegrupper

  • Business Intelligence funktion

  • En sektion i webshoppen der giver dig mulighed for at foretage analyser af dine kunder, produkter og konverteringer