Som virksomhed giver det et godt signal at kunne give dine medarbejdere forskellige brandet kontorartikler. Det er ikke kun noget der ser godt og professionelt ud når man møder kunder, men det er helt sikkert også noget der ikke går ubemærket hen for dine medarbejdere. Det kan være med til at give en form for fællesskab på et kontor, hvis alle har en branded kuglepen, notesblok eller en kaffekop. 

Du kan også som virksomhed prøve at gå ind for genbrug og have reklameartikler som genbrugelige miljøvenlige vandflasker og muleposer og opfordre dine medarbejdere til at bruge disse i stedet for at købe engangs vandflasker og indkøbsposer. På den måde kan du også være med til at skabe nogle værdier for virksomheden i samme omgang. Det er værdier og marketing, der også kan skabe god og sund reklame uden for kontoret – og du har lige pludselig investeret i mere end blot dine medarbejdere. Hvis dine medarbejdere for eksempel har en miljøvenlig mulepose med synlig logo med rundt i supermarkeder eller bruger den andre steder, så er det noget der hurtigt kan skabe en god snak om virksomheden. Det kan være med til at brande virksomheden uden den store kost, men samtidig skabe værdi for din medarbejder. 

Reklame til den søde tand

Noget der også næsten altid går rent ind hos medarbejderne er noget til den søde tand. Om det så er en lækker kage til eftermiddagskaffen eller andre snacks til den travle hverdag, så er det bare en sikker vinder. Så det er noget der kan overvejes som virksomhed at investere lidt i – det giver i hvert fald ofte nogle gode pluspoint for medarbejderne. Hvis man alligevel går i de overvejelser, hvorfor så ikke få fat i noget reklameslik i stedet for? Axon har for eksempelt et kæmpe udvalg af reklameslik. Her kan du få chokolade, kager eller bolcher med logo og meget mere. Det gode ved deres udvalg er også, at de tilbyder snacks i en sundere udgave – så du kan også få dit logo på energibarer, te, frugt eller sukkerfri produkter. 

Sådan reklameartikler er også smarte at have på kontoret, hvis man får besøg fra kunder eller lignende. Så ser det godt og professionelt ud, hvis man kan tilbyde reklame brandet te, frugt og snacks. Det samme hvis man skal ud på messer eller lignende, så er det nogle fede reklameartikler at kunne tilbyde i stedet for blot den klassiske kuglepen.