Til den perfekte æresport kan du bruge en række materialer. Fine bånd og udsmykning i form af pynt af forskellige slags er to eksempler. Men noget, du ikke kommer uden om at skulle bruge, når du vil skabe en god æresport, er gran. Og det er ikke fordi, at nøgent gran er noget af det smukkeste i verden at se på, men det er en af de bedste baser for at lave grøn udsmykning til indgangspartier.

Køb gran billigt online som guirlander eller pyntegran

Køb gran til din æresport online, hvor du kan finde gran som granguirlander eller som pyntegran, og gran er forholdsvist billigt. Fx kan du visse steder få 5 kg pyntegran for 159 kr. Og når at du bestiller i god tid før et arrangement, hvor du skal have en æresport klar, er det selvfølgelig ikke visnet gran, du ender med at få. For granen bliver tit og ofte klippet af umiddelbart før afhentning eller levering.

Gør granen føjelig med de rette bindetråde

Gran er festligt, og det er også medgørligt. Dermed ikke sagt, at du kan forme din gran med samme lethed som modellervoks. Du er nødt til at bruge bindetråd eller reb til at gøre granen mere føjelig, men det kan du heldigvis af og til få hos de samme forhandlere, som du køber granen fra. Risikoen for at mangle redskaberne til at lave æresportens grundform bliver lille, når at du køber ting samlet.

Fejr guldbrylluppet i smukt udsmykkede rammer

Skab en flot æresport for parret, der fejrer guld- eller sølvbryllup. Kærlighed, der lever så længe, er værd at fejre. Og at pynte festligt op til gildet er én af de tangenter, du har at spille på, når du står med teten at sørge for den gode stemning. Så køb gran, og vælg dato for afhentning på samme tid.